Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
:: ::
صفحه اصلی::
درباره زنجان::
ریاست::
معاونت آموزشی::
معاونت پژوهشی::
گروه های آموزشی::
اساتید::
دانشجویان::
دفتر توسعه EDO::
کتابخانه::
امور اداری دانشکده::
کمیته تحقیقات دانشجویی::
کلینیک تخصصی دندانپزشکی::
فرم ها و آیین نامه ها::
اخبار ::
پیوندها::
تماس با ما::

:: جلسه آشنایی با شیوه نامه امتیاز دهی فرم ارتقا پایه سالیانه اعضای هیئت علمی دانشکده ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۲۱ |
جلسه آشنایی با شیوه نامه امتیاز دهی فرم ارتقا پایه سالیانه اعضای هیئت علمی دانشکده  در روز یکشنبه 96/12/6 و با حضور جناب آقای دکتر مهران محمدیان فضلی سرپرست دفتر امور هیأت علمی دانشگاه و دبیر کمیته مرکزی اساتید مشاور دانشگاه در اتاق جلسات دانشکده برگزار گردید.
در ابتدای جلسه ریاست دانشکده سرکار خانم دکتر یوسفی ضمن خیر مقدم حضور مهمان محترم جلسه جناب آقای دکتر مهران محمدیان فضلی در زمینه اهمیت دیده شدن زحمات سالیانه اعضای هیئت علمی در زمینه های آموزشی، پژوهشی و اجرایی از طریق فرم ارتقا پایه سالیانه اساتید صحبت نمودند. درادامه جلسه جناب آقای دکتر محمدیان در زمینه نحوه صحیح امتیاز دهی فرم ارتقا سالیانه اعضای هیئت علمی مطالب بسیار مفیدی ارائه فرمودند و سپس به سوالات  نمایندگان EDO  دانشکده پاسخ دادند. در پایان جلسه با ذکر صلوات خاتمه یافت.

دفعات مشاهده: 125 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >