پنجشنبه ۳ خرداد ۱۳۹۷
leader
webda
اخبار دانشگاهرئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان به جمع جهادگران سلامت در شهرستان ایجرود پیوست

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان به جمع جهادگران سلامت در شهرستان ایجرود پیوست
پرویز قزلباش رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان جهت ویزیت رایگان بیماران، به جمع جهادگران سلامت در شهرستان ایجرود پیوست.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان – صبح روز پنجشنبه 17 اسفندماه، درپی اعزام سومین اکیپ بزرگ جهادگران سلامت دانشگاه علوم پزشکی زنجان به شهرستان ایجرود، دکتر قزلباش رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان نیز به جمع جهادگران سلامت در شهرستان ایجرود پیوست.
به گزارش وب‌دا زنجان، سومین اکیپ بزرگ جهادگران سلامت دانشگاه با بیش از 30 پزشک و دندانپزشک به شهرستان ایجرود اعزام شد.