Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
ریاست شبکه بهداشت ودرمان::
امور عمومی::
مرکز بهداشت شهرستان::
روابط عمومی::
امور مالی::
واحد های اداری وپشتیبانی::
نظارت بر درمان::
عملکرد ::
کانون بسیج جامعه پزشکی::
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
تماس با ما::
آرشیو خبر::
نرم افزار های کاربردی::
نظر سنجی ارباب رجوع

پروژه های قابل افتتاح شبکه بهداشت و درمان خدابنده در سفر مقام عالی وزارت

مراکز درمان ،پیشگیری از هاری

تقویم سلامت

شهرستان خدابنده-قیدار
  خیابان امام ، روبروی ترمینال

شبکه بهداشت و درمان خدابنده
تلفن :۲-۲۴۳۴۲۲۲۰۴۰
دورنگار : ۲۴۳۴۲۲۲۸۶۶
پست الکترونیکی :
hkhodabandeh@zums.ac.ir

:: کمیته سلامت و ایمنی آب آشامیدنی خدابنده برگزارشد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۲۲ |
در روز سه شنبه مورخ 22/12/96دومین جلسه کمیته سلامت و ایمنی آب آشامیدنی شهرها و روستاهای شهرستان خدابنده در سال 96 در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت خدابنده تشکیل گردید.
در ابتدای جلسه دکتر خمسه سرپرست مرکز بهداشت خدابنده توضیحات کلی و مبسوط در خصوص اهمیت کنترل و نظارتهای بهداشتی آب آشامیدنی توسط کارشناسان بهداشت محیط و بهورزان ارائه نمودند.در ادامه مهندس احمدی کارشناس مسئول بهداشت محیط در خصوص کلرزنی دقیق آب آشامیدنی ،رفع شکستگی های لوله ،شستشوی مخازن ذخیره آبهای آشامیدنی توسط شرکت های آب و فاضلاب شهری و روستایی مطالبی بیان نمودند.همچنین ایشان توضیحاتی در خصوص وظایف کارشناسان بهداشت محیط و بهورزان در زمینه بازدید از سیستم های آبرسانی ،نمونه برداری میکروبی و شیمیایی آب آشامیدنی و کلر سنجی ارائه نمودند.
سپس مهندس هاشمی کارشناس بهداشت محیط از اقدامات شبکه بهداشت در خصوص روستاهای دارای نیترات بیش از حد مجاز و نواقص سیستم های آبرسانی (عدم کلرزنی،عدم شستشوی مخازن ذخیره آب به صورت فصلی یکبار،عدم محافظت مناسب از حریم منابع آب،آلودگی های میکروبی آب آشامیدنی و سایر موارد) گزارشی به صورت نموداری و پاورپوینت ارائه نمودند.همچنین ایشان وظایف ادارات مختلف و اعضای کمیته از قبیل جهاد کشاورزی،محیط زیست،شهرداری ها،بخشداری ها،دهیاری ها،امورمنابع آب،شوراهای اسلامی و آب وفاضلاب های شهری و روستایی تشریح نمودند.
درپایان کلیه اعضا مطالب و پیشنهادات خود را بیان کردند.مصوبات جلسه به اعضا ابلاغ گردید که به صورت مکتوب به اعضای کمیته ارسال خواهد شد.

دفعات مشاهده: 244 بار   |   دفعات چاپ: 20 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code