Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
:: ::
صفحه اصلی ::
معرفی معاون::
دورنمای معاونت توسعه مدیریت و منابع::
مدیریت توسعه سرمایه انسانی::
منشور اخلاقی دانشگاه::
مدیریت برنامه ریزی بودجه و پایش عملکرد::
برنامه استراتژیک معاونت::
فن آوری اطلاعات::
مدیریت امور مالی::
مدیریت منابع فیزیکی و امور عمرانی::
مدیریت خدمات پشتیبانی::
اخبار و رویدادها::
بانک قوانین و مقررات ::
چارت سازمانی::
کمیته ها::
تماس با ما::
تست 4::
لینکهای مفید
محتوای سایت را چگونه ارزیابی می کنید ؟

دریافت فایل

نقشه جامع علمی کشور

نقشه سلامت جمهوری اسلامی ایران

قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه

:: فهرست اسامی داوطلبان دعوت شده جهت بررسی مدارک آزمون استخدامی مورخ96/10/01 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۲۶ |
بدینوسیله فهرست اسامی داوطلبان دعوت شده جهت بررسی مدارک آزمون استخدامی مورخ  96/10/01 به شرح جدول ذیل اعلام می گردد. لذا ضروری است داوطلبان محترم طبق جدول زمان بندی، در وقت اداری با دردست داشتن کلیه مدارک اشاره شده ذیل به نشانی زنجان – بلوار آزادی - ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی زنجان مراجعه نمایند:

جدول زمانبندی:
ردیف تاریخ مراجعه رشته شغلی
1 چهارشنبه مورخ 97/01/15 پرستار (زنجان)
2 پنج شنبه مورخ 97/01/16 پرستار (زنجان)
3 شنبه مورخ 97/01/18  پرستار (ابهر - خرمدره - خدابنده)
4 یکشنبه مورخ 97/01/19 پزشک عمومی - کاردان فوریت های پزشکی - کارشناس اتاق عمل - کارشناس آزمایشگاه
5 دوشنبه مورخ  97/01/20 کارشناس پذیرش و مدارک پزشکی - کارشناس پرتو شناسی - کارشناس فوریت های پزشکی -کارشناس هوشبری - کتابدار - ماما
7 چهارشنبه مورخ 97/01/22 کارگزین - کارشناس شنوائی سنجی - کارشناس حقوقی - کارشناس توانبخشی فیزیکی- کارشناس تغذیه- مددکاربهداشتی و درمانی -کارشناس تجهیزات پزشکی - کارشناس تحلیل گر سیستم
مدارک مورد نیاز :
  1. اصل وتصویر  تمامی صفحات  شناسنامه داوطلب و همسر (در صورت تأهل)
  2. اصل و تصویر  کارت ملی
  3. اصل و تصویر آخرین مدرک تحصیلی
  4. اصل و تصویر  وضعیت طرح  نیروی انسانی  جهت رشته های مشمول طرح و ضریب k ( پایان طرح ، معافیت ، گواهی اشتغال به طرح ویا گواهی انصراف از طرح حسب مورد برابر مفاد آگهی )
  5. اصل وتصویر کلیه مدارک وتاییدیه های مربوط به سهمیه های انتخابی (ایثارگری ، بومی و ... )
  6. چهار قطعه عکس پشت نویسی شده 4*3
  7. پرینت کارنامه چاپ شده از سایت سازمان سنجش
  8. اصل و تصویر کارت پایان خدمت نظام وظیفه عمومی ویا معافیت دائم (ویژه آقایان)
  9. اصل و تصویر گواهینامه ب(2) یا پایه دوم (جهت رشته شغلی فوریتهای پزشکی)
  10. اصل و تصویر اولین و آخرین قرارداد مربوط به کارکنان قراردادی به همراه فرم خلاصه سوابق پرسنلی (فرم 502) با تأیید محل خدمت
  11. اصل و تصویر گواهی اشتغال و ریز سوابق بیمه و تأییدیه برای نیروهای شرکتی در مشاغل تخصصی
  12. یک عدد پوشه سبزرنگ
  13. کاربرگ مربوط به انصراف قطعی از تحصیل برای مشمولین تبصره بند 6 تذکرات مهم در خصوص شرایط عمومی

مدارک بومی بودن (استان یا شهرستان) : (به همراه داشتن حداقل یکی از موارد ذیل جهت تائید سهمیه کافی است )
1-  اصل و تصویرشناسنامه داوطلب و یا همسر
2- به همراه داشتن گواهی اشتغال به تحصیل چهار ساله  از (دبستان، راهنمایی یا دبیرستان محل تحصیل و یا اداره آموزش و پرورش شهرستان)
3-  گواهی معتبر از محل اشتغال فعلی یا بازنشستگی همسر، پدر یا مادر(ویژه پرسنل نیروهای مسلح یا کارکنان دولت)
  • اصل و تصویر حکم بازنشستگی( پیمانی یا رسمی یا نیروهای مسلح) پدر، مادر، همسر به انضمام گواهی بازنشستگی از محل خدمت (به تاریخ روز با قید محل خدمت بازنشستگی) جهت افراد بازنشسته
  • گواهی اشتغال از محل خدمت(به تاریخ روز با قید محل خدمت) به انضمام آخرین حکم کارگزینی پیمانی یا رسمی یا نیروهای مسلح : پدر، مادر، همسر جهت افراد شاغل
  • اصل و تصویر تمام صفحات شناسنامه فرد شاغل یا بازنشسته
4- ریز سوابق بیمه ممهور به مهر سازمان بیمه گر جهت داوطلب ، پدر ، مادر و یا همسروی
  • گواهی سابقه پرداخت حق بیمه از شعب پرداخت حق بیمه ممهور به مهر سازمان بیمه مربوطه
  • اصل و تصویر تمام صفحات شناسنامه فرد بیمه شده
*تذکر بسیار مهم*
لیست اعلام شده به میزان یک و نیم برابر ظرفیت سهمیه های مربوطه (به غیر ازشغل محل رشته های دارای مصاحبه که 3 برابر ظرفیت پذیرش می باشد ) و صرفاً جهت بررسی اولیه مدارک افراد وبه صورت موقت بوده و طبق مفاد آگهی منتشرشده از سوی سازمان سنجش، مسئولیت ناشی از عدم  رعایت ضوابط ومقررات اعلام شده در آگهی برعهده شخص داوطلب بوده و چنانچه صحت اطلاعات اعلام شده توسط آنها در آزمون محرز نگردد،اولویت افراد کان لم یکن تلقی و از بین سایر متقاضیان پذیرش انجام خواهد گردید. بدیهی است در صورت تغییر اولویت داوطلبان دعوت شده، دعوت از سایر داوطلبان از طریق همین سایت و یا با تماس تلفنی انجام خواهد پذیرفت. لازم به ذکر است لیست نهایی جهت  انجام مراحل گزینش ویا مصاحبه در رشته های شغلی مربوطه متعاقباً  از طریق همین سایت اعلام خواهد گردید.

جهت دریافت فهرست اسامی داوطلبان دعوت شده جهت بررسی مدارک آزمون استخدامی مورخ 96/10/01 لطفا" کلیک نمایید.
دفعات مشاهده: 749 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >