:: صفحه اصلی سایت دانشگاه ::
ریاست مرکز::
روابط عمومی::
واحد مدیریت حوادث::
آمبولانس های دولتی و خصوصی::
حوزه عملیات::
آموزش::
اداره امور پایگاهها::
دبیرخانه کارگروه حوادث غیرمترقبه::
بهبود کیفیت::
اخبار::
اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات::
رفاهی و ورزشی::
اطلاعیه ها::
مقالات::
آمار و اطلاعات::
تماس با ما::
آلبوم تصاویر::
نظرسنجی
در صورت استفاده از خدمات اورژانس 115 استان زنجان میزان رضایت شما در چه حد می باشد؟
خیلی ضعیف

نظرسنجی درون سازمانی
:: آغاز طرح سلامت نوروزی ۱۳۹۷ اورژانس زنجان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۱۲/۲۷ |
آغاز طرح سلامت نوروزی ۱۳۹۷ اورژانس زنجان
طرح امداد نوروزی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان زنجان با اعلام آماده‌باش به ۵۳ پایگاه شهری و جاده‌ای و اورژانس هوایی آغاز شد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان - رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان روز یکشنبه ۲۷ اسفندماه ۹۶ با تایید این خبر افزود: طرح امداد نوروزی اورژانس ۱۱۵ زنجان همزمان با سایر ارگان‌های شرکت کننده در طرح سلامت سفر نوروزی، از ۲۴ اسفندماه آغاز شد.
دکتر اصغر جعفری روحی ضمن اعلام آماده‌باش ۵۳ پایگاه فوریت‌های پزشکی شهری و جاده‌ای سطح استان با آمبولانس‌های مجهز، با مشارکت ۴۰۰ نفر از پرسنل مجرب اورژانس تاکید کرد: در طرح سلامت نوروزی ۱۳۹۷ بالگرد اورژانس هوایی زنجان آماده ارائه خدمات پیش بیمارستانی در موارد خاص می‌باشد.
دکتر جعفری خاطر نشان کرد: پرسنل اورژانس پایگاه‌های جاده‌ای جهت کاهش زمان رسیدن در حوادث و موارد اورژانسی احتمالی و همراهی با مسافرین، همه روزه از ساعت ۹-۱۲ و ۱۶-۲۰ در کنار جاده‌ها استقرار خواهند داشت.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان بیان کرد: با توجه به وقوع تصادفات عمدتاً در ۳۰ کیلومتری ورودی شهرها، تمهیدات لازم جهت پوشش مناسب در مبادی ورودی و خروجی شهرها از جمله وجود ذخیره تجهیزات مصرفی، دارو و لوازم مورد نیاز در پایگاه‌های اورژانس ۱۱۵در نظر گرفته شده و اتوبوس آمبولانس این مرکز نیز در پایگاه سهند آماده ارائه خدمات در حوادث با چندین مصدوم می‌باشد.
دکتر جعفری افزود: تعداد ۱۰ ایستگاه سلامت نیز در مسیرهای پرتردد جاده‌های سطح استان جهت ارائه خدمات اورژانسی و سلامت از قبیل کنترل فشارخون ،کنترل قندخون، راهنمایی و آموزش مسافرین نوروزی مستقر شده است و از امروز به مسافرین عزیز خدمات‌رسانی خواهند کرد.
طرح امداد نوروزی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان زنجان تا ۱۵ فروردین‌ماه سال ۱۳۹۷ ادامه خواهد داشت.

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی Emergency Operation Center