Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
بخش‌های اصلی
معاونت بهداشت::
مدیریت توسعه شبکه::
مدیریت مبارزه با بیماریهای استان::
مدیریت سلامت خانواده و جمعیت::
گروه آموزش بهداشت وارتقای سلامت::
مدیریت سلامت محیط وحرفه ای::
مدیریت بحران وکاهش خطر بلایا::
گروه بهداشت دهان ودندان::
واحد دارویی::
واحد سلامت روانی،اجتماعی ، اعتیاد::
اموراداری::
تماس باما::
شبکه های بهداشت و درمان ::
اخبار::
::
آدرس مراکز مشاورهHIV

جهت مشاهده آدرس

روی تصویر کلیک نمایید

AWT IMAGE

..
نظام تحول سلامت

تحول سلامت

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
لینکهای مفید
..
جشنواره ملی رسانه ها
AWT IMAGE
..
بسیج آموزشی تغذیه

AWT IMAGE

جهت دانلود فیلم های آموزشی اینجاومقالات آموزشی اینجا کلیک کنید

..
:: اقدامات و فعالیت های بازرسین بهداشت محیط ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۱۵ | 

اقدامات و فعالیت های بازرسین بهداشت محیط از مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و ...   در سراسر استان از ۱۵ اسفند ۹۶ تا چهاردهم فروردین ۹۷

1- تعداد کل بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و سامانه های آبرسانی:    8975
2 -  تعداد بازرسی از اماکن بین راهی:  202
3 - تعداد بازدید مشترک با سایر دستگاهها : 271
4 - تعداد معرفی متخلف به مراجع قضائی:  51
 5 - تعداد اخطاریه بهداشتی صادره :  369
6 - تعداد موارد تعطیلی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی:  11
7 - تعداد نمونه برداری مواد غذایی :   772
 8 - سنجش مواد غذایی با دستگاههای پرتابل :  1334
9 - تعداد کلر سنجی:   20228
10 معدوم سازی مواد غذایی: 10980 کیلو گرم

 

دفعات مشاهده: 1658 بار   |   دفعات چاپ: 20 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان