Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
معاونت بهداشت::
مدیریت توسعه شبکه::
مدیریت مبارزه با بیماریهای استان::
مدیریت سلامت خانواده و جمعیت::
گروه آموزش بهداشت وارتقای سلامت::
مدیریت سلامت محیط وحرفه ای::
مدیریت بحران وکاهش خطر بلایا::
گروه بهداشت دهان ودندان::
واحد دارویی::
واحد سلامت روانی،اجتماعی ، اعتیاد::
اموراداری::
تماس باما::
شبکه های بهداشت و درمان ::
اخبار::
آدرس مراکز مشاورهHIV

جهت مشاهده آدرس

روی تصویر کلیک نمایید

نظام تحول سلامت

تحول سلامت

لینکهای مفید
جشنواره ملی رسانه ها
بسیج آموزشی تغذیه

جهت دانلود فیلم های آموزشی اینجاومقالات آموزشی اینجا کلیک کنید

:: پایش و نظارت بر عملکرد کارشناسان بهداشت محیط ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۱۵ |

در راستای پایش و نظارت بر عملکرد کارشناسان بهداشت محیط

دراجرای برنامه های بسیج سلامت نوروزی در تاریخ 7/1/97 آقای دکتر صائینی معاون بهداشت دانشگاه ورئیس مرکز بهداشت استان بهمراه آقای دکتررحمانی معاون فنی مرکز بهداشت استان و آقای مهندس ناصحی مدیر بهداشت محیط از تعدادی مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذائی ازجمله صنف قنادان ، رستوران و گوشت فروشان (شیرینی فروشی و سفره خانه سنتی و مرکز توزیع گوشت منجمد و ....)  در سطح شهر زنجان بازدید نموده و ضمن بررسی وضعیت موجود و دادن تذکرات لازم در خصوص رعایت موازین بهداشتی، مقرر گردید یک مورد قنادی بعلت عدم رعایت نکات بهداشتی متعدد  در اسرع وقت از سوی مرکز بهداشت شهرستان تعطیل و پلمپ گردد .

دفعات مشاهده: 468 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >