:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: سخنرانی دکتر خمسه در نماز جمعه
:: پیاده روی و کوه پیمایی
:: اولین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان سلطانیه در سال 97 روز یکشنبه مورخ 97/1/26 تشکیل شد
:: هم اندیشی درحوزه آسیبهای اجتماعی-برگزاری سمینار
:: مراسم روز دندانپزشک در تاریخ 27 فروردین 97 برگزار گردید
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: تیم ساماندهی فضاها و ساختمان‌های اداری استان از کلینیک ویژه شفیعیه بازدید کرد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۲۲ |

تیم ساماندهی فضاها و ساختمان‌های اداری استان
از کلینیک ویژه شفیعیه بازدید کرد
تیم ساماندهی فضاها و ساختمان‌های اداری استان از ساختمان کلینیک ویژه شفیعیه، کلینیک ویژه دندان‌پزشکی، مرکز آزمون و آموزش صلاحیت‌های بالینی و مرکز تحقیقات بازدید کرد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان - روز سه‌شنبه 21 فروردین در این بازدید دکتر مصطفی محمدی مسئول کلینیک‌های ویژه دانشگاه با بیان اینکه در چند سال اخیر با حضور و مجاهدت‌های شبانه‌روزی مدیران بومی، توان‌مند و افتخارآفرین استان تحول بی‌سابقه و انقلاب بزرگی در حوزه بهداشت و درمان استان صورت گرفته اظهار کرد: طرح تحول سلامت نیز مزید بر علت این تحولات و موفقیت‌ها بوده است.
وی تجهیز و راه‌اندازی 8 کلینیک ویژه پزشکی و دندانپزشکی در 5 شهرستان و ساماندهی و توسعه کلینیک‌های ویژه داخل بیمارستانی را برنامه کوتاه مدت برشمرد و پیگیری احداث و تجهیز و راه‌اندازی 4 کلینیک ویژه در 4 شهرستان با حدود 12000 مترمربع از قبیل احداث کلینیک ویژه شفیعیه به عنوان بزرگترین و مجهزترین کلینیک ویژه کشوری با 5400 مترمربع و با بهترین مصالح، امکانات رفاهی، خدماتی و بالاترین درجه استاندارهای استحکام، ایمنی و بهداشتی درمانی،جذب پزشکان متخصص و فوق تخصص را از جمله دستاوردهای ارزشمند دانشگاه عنوان کرد.
مسئول کلینیک‌های ویژه دانشگاه با ارائه توضیحاتی در خصوص نقشه راه درمان دانشگاه تا افق 1404و بلندنظری، آینده‌نگری، ظرفیت‌ها، توانمندی‌ها، برنامه‌ها و توفیقات دانشگاه در حوزه‌های مختلف آموزشی، بهداشت و درمان، پژوهش و توسعه فضای فیزیکی و منابع انسانی یادآور شد: دانشگاه علوم پزشکی زنجان در حال حاضر به عنوان رئیس قطب کلان منطقه 6 کشوری است و حفظ این جایگاه و رتبه در کنار تلاش بی‌وقفه اساتید، مدیران، کارکنان سخت‌کوش و پرتلاش دانشگاه، نیازمند مشارکت و همکاری و حمایت‌های بیش از پیش و جدی عملی همه مسئولین استان است.
معاون خدمات و پشتیبانی بیمارستان حضرت ولیعصر (عج) ضمن اشاره گذرا به برنامه‌های متعدد اجرا شده و در دست اجرا در این بیمارستان بیان کرد: این بیمارستان تا چند سال آینده و با همکاری هیات امنای این بیمارستان به یک بیمارستان بزرگ، با حدود 900 تخت افزایش خواهد یافت.
دکتر محمدی ادامه داد: متاسفانه توقعات و انتظارات مردم و مسئولین از حوزه سلامت بسیار بالاست و با امکانات و منابع موجود همخوانی و هماهنگی ندارد و اساتید و همکاران علی‌رغم تاخیر حدود یکساله در پرداختی‌ها و تحمل شرایط بسیار سخت کاری، بانجابت و شکیبایی در حال خدمت صادقانه هستند و بسیاری از مردم و مسئولین هم از این موضوع بی‌اطلاع و یا کم‌اطلاع هستند ولی، حقیقتا این توفیقات بزرگ و چشمگیر مدیون زحمات و فداکاری‌های این بزرگواران است که خدمت به مردم را اوجب واجبات می‌دانند.
در ادامه تیم ساماندهی فضاها و ساختمان‌های اداری استان متشکل از مهندس جمشیدی مسئول کارگروه و تیم، مهندس صبایی نماینده دفتر فنی، مهندس خلخالی نماینده دفتر بودجه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، مهندس الماسی نماینده امور عمرانی استانداری، مهندس موسوی نماینده استاندار، مهندس قربانی نماینده اداره کل راه و شهرسازی و اسدی نماینده اداره کل امور اقتصادی و دارایی در کارگروه در این بازدید ضمن ابراز خرسندی و ذکر خیر و تشکر از روسای بومی دانشگاه، حرکت‌های صورت گرفته دانشگاه علوم پزشکی زنجان به خصوص در چند سال اخیر را بسیار گسترده و قابل تقدیر و ستودنی بیان کردند و با تقدیر از سرعت عمل در اجرای پروژه‌ها و استفاده درست و حداکثری از فصاهای فیزیکی اظهار داشتند: آمادگی کامل دارند در این راستا و برای توسعه خدمات ارزشمندی که شروع شده در حد توان به دانشگاه کمک کنند.
همچنین این تیم با بیان سپاس‌گزاری از رئیس اسبق و فعلی دانشگاه و اساتید، پزشکان، مدیران و همه فعالان سلامت به خصوص ارائه خدمت در ایام تعطیلات عید، توجه بیش از پیش در انعکاس و اطلاع‌رسانی دستاوردها، خدمات برجسته به مردم و مسئولین، استفاده از ظرفیت رسانه‌ها و صدا و سیما، حفظ و ارتقای کیفیت خدمات و همچنین احداث پارکینگ کلینیک شفیعیه و پارکینگ برای بیماران در مجاورت این کلینیک، تاکید کردند در این خصوص حتما همکاری‌های لازم را خواهند کرد. گفتنی است: در این بازدید مدیر خدمات و پشتیبانی، مدیر تحول و توسعه و ناظر عالی کلینیک‌های ویژه دانشگاه نیز در این بازدید حضور داشتند.

دفعات مشاهده: 115 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >