:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: گلیاران و عطرافشانی مزار مطهر شهدا و دیدار با خانواده شهید عباسی در ششمین روز از هفته سلامت 97
:: زمان برگزاری کلاس های آموزشی بیمارستان خدابنده در اردیبهشت ۹۷
:: برنامه های اجرایی پنجمین روز از هفته سلامت در شهرستان سلطانیه
:: برگزاری کارگروه تخصصی سلامت ، ایمنی و امنیت غذایی شهرستان خدابنده
:: برگزاری همایش آبداران شهرستان خدابنده
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: به مناسبت هفته سلامت اجرای بیش از 70 برنامه متنوع در شهرستان خرم‌دره ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۲۲ |

به مناسبت هفته سلامت
اجرای بیش از 70 برنامه متنوع در شهرستان خرم‌دره
رئیس شبکه خرمدره جلسه هم‌اندیشی و هماهنگی‌های برون بخشی برنامه‌های هفته سلامت اظهار کرد: در هفته سلامت سال‌جاری که با شعار "پوشش همگانی سلامت برای همه و در همه جا" برگزار خواهد شد، بیش از 70 برنامه متنوع در سطح شهرستان با هدف فراگیری حداکثری انجام خواهد شد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان – دوشنبه بیستم فروردین‌ماه 97 دکتر جلیل کریمخانی رئیس شبکه خرمدره در جلسه هم‌اندیشی و هماهنگی‌های برون بخشی برنامه‌های هفته سلامت با حضور مسئولین ادارات و نهادهای دولتی، دستگاه‌های اجرایی، سازمان‌های مردم نهاد وNGO  ها و کارشناسان شبکه در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان خرم‌دره، ابراز امیدواری کرد: با همکاری دستگاه‌ها و ادارات ذیربط شهرستان بتوانیم خدمات مناسب و شایسته‌ای درخور همشهریان عزیز در طول ایام سال و خاصه هفته سلامت سال‌جاری ارائه نمائیم.
در ادامه توسط معاونت بهداشت شبکه، دبیر و جانشین هفته سلامت، ضمن تشریح عناوین روزها و برنامه‌ها؛ وظایف و مسئولیت‌های هر یک از دستگاه‌ها تبیین و بر لزوم اجرای مناسب برنامه‌ها و اثربخشی هرچه بهتر آنها در جهت ترویج فرهنگ سلامت، ارتقای سطح آگاهی مردم و پوشش همگانی سلامت، تاکید شد.
در انتها کلیه حاضرین و نمایندگان ادارات، پیشنهادات خود را مطرح و برای همکاری اجرای هرچه بهتر برنامه‌های پیش بینی شده اعلام آمادگی نمودند.

دفعات مشاهده: 88 بار   |   دفعات چاپ: 10 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >