:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: برنامه های اجرا شده در شهرستان سلطانیه همزمان با چهارمین روز از هفته سلامت 97
:: عیادت بیماران بیمارستان حضرت المومنین (ع) توسط فرماندار، رئیس شبکه بهداشت و درمان خدابنده
:: برگزاری همایش علمی آموزشی آسیب های اجتماعی و اصول تغذیه صحیح در دانشگاه پیام نور
:: گزیده برنامه های اجرا شده در سومین روز از هفته سلامت شهرستان سلطانیه
:: برگزاری همایش به مناسبت روز جهانی بهداشت و تقدیر از پرسنل بازنشسته شبکه بهداشت و درمان خدابنده
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان جلسه­‌ی ارائه گزارش عملکرد معاونت بهداشت دانشگاه تشکیل شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱/۲۳ |

با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان

جلسه‌­ی ارائه گزارش عملکرد معاونت بهداشت دانشگاه تشکیل شد
جلسه­‌ی ارائه گزارش عملکرد معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان با حضور دکتر پرویز قزلباش رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در محل دفتر معاونت بهداشت دانشگاه تشکیل شد .
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان – صبح چهارشنبه 22 فروردین ماه 97، دکتر پرویز قزلباش رئیس دانشگاه در این جلسه­ به بیان رهنمودهایی پرداخت و در ادامه دکتر محمدرضا صائینی معاون بهداشت نیز گزارشی از عملکرد معاونت در سال 96 ارائه کرد.
گفتنی است دراین جلسه دکتر سعید سرداری مشاور رئیس دانشگاه و مدیر حوزه ریاست و مدیران گروه و کارشناسان ستادی مرکز بهداشت استان نیز حضور داشتند .

دفعات مشاهده: 131 بار   |   دفعات چاپ: 4 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >