Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
صفحه اصلی::
مدیریت ::
مرکز بهداشت شهرستان::
واحد های اداری و پشتیبانی::
مطالب آموزشی::
اخبار سلامت شهرستان سلطانیه::
ورود به اتوماسیون اداری::
مراکز خدمات جامع سلامت::
محاسبه شاخص توده بدنی BMI::
مراسم افتتاح مرکز جامع سلامت آرین شفا مهر سلطانیه::
اطلاعات تماس::
منشور حقوق شهروندی::
گرامیداشت روز بهورز 1395::
درباره شهرستان::
عملکرد ::
نظر سنجی طرح تکریم ارباب رجوع

محتوای اطلاعات ارائه شده توسط سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟

آدرس :

سلطانیه - شهرک کوثر
تلفن :
 13-14-15- 35824512  024
فکس :

عملکرد شهرستان در یک نگاه

:: گلیاران و عطرافشانی مزار مطهر شهدا و دیدار با خانواده شهید عباسی در ششمین روز از هفته سلامت 97 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۶ |
در ششمین روز از هفته سلامت که با عنوان " اجتماعی شدن سلامت ، انسجام اجتماعی ، نشاط اجتماعی " نامگذاری شده است ، مراسم  گلباران و عطر افشانی مزار شهدای هشت سال دفاع مقدس جهت تجدید میثاق با آرمان های امام راحل (ره) و پیروی از راه شهیدان ، با حضور دکتر صادقی مقدم رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان سلطانیه به همراه روسا و کارکنان ادارات و پرسنل شبکه بهداشت این شهرستان  برگزار گردید .

پس از این مراسم رئیس و پرسنل شبکه بهداشت از خانواده شهید عباسی دیدار و و با اهدا لوح و هدیه از ایشان تجلیل نمودند . دکتر صادقی مقدم رئیس شبکه بهداشت در این دیدار اظهار داشت : دیدار با خانواده معظم شهدا از وظایف ماست و همه ما مدیون خون شهدا هستیم  ، شهدا و ایثارگران در روزهای سخت، از کشور، انقلاب و دین و آیین خود دفاع کردند و باید با تمام وجود از آرمان های آنها پاسداری کنیم .
در این روز نشستی با حضور دکتر صادقی مقدم رئیس شبکه بهداشت و درمان و دکتر زمانی مدیر اداره آموزش و پرورش  و کارشناسان  در ستاد شبکه بهداشت برگزار گردید . در جلسه مذکور دکتر صادقی مقدم ضمن خوش آمد گویی و تشکر از همکاری بین بخشی آموزش پرورش و شبکه بهداشت و درمان، مطالبی در خصوص فعالیت ها و همکاریهای مشترک  بین این دو اداره مذکور بیان نمود و ادامه همین روند را در فرهنگ سازی سلامت در بین احاد مردم موثر دانست دکتر زمانی نیز به پاس تلاش های بی وقفه شبکه بهداشت با اهداء تقدیر نامه از  دکتر صادقی مقدم و کارشناس واحد بهداشت مدارس شبکه تقدیر و تشکر کردند.
سایر برنامه های اجرا شده در شهرستان سلطانیه:
•    برگزاری مراسم جمع آوری زباله از سطح روستاها با مشارکت مردم ، دانش آموزان و بهورزان با شعار حمایت از کالای ایرانی اقدام و عمل در حوزه سلامت
•    برگزاری برنامه پیاده روی و کوهپیمایی توسط مراکز و خانه های بهداشت
•    برگزاری کلاس های آموزشی در خصوص ورزش و تحرک بدنی
•    برگزاری مسابقات ورزشی ویژه برادران
•    برگزاری جلسه آموزشی ، ورزش و فعالیت بدنی مجاز در مادران باردار تحت پوشش شهرستان
•    انجام تست ید سنجی نمک مصرفی خانوار ، در سطح روستاهای تحت پوشش شهرستان

دفعات مشاهده: 710 بار   |   دفعات چاپ: 22 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
شبکه بهداشت و درمان شهرستان سلطانیه
Persian site map - English site map - Created in 0.16 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 3749