دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۷ |
برگزاری همایش یک‌روزه سبک زندگی سالم
ویژه بازنشستگان ادارات استان

همایش یکروزه سبک زندگی سالم ویژه بازنشستگان ادارات استان در سالن همایش‌های بین‌المللی روزبه برگزار شد.

پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان – روز پنج‌شنبه ششم اردیبهشت‌ماه و ششمین روز از هفته سلامت با عنوان »اجتماعی شدن سلامت: انسجام اجتماعی، نشاط اجتماعی« دکتر محمدرضا صائینی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان و رئیس مرکز بهداشت استان، در این همایش با تاکید بر نقش تغذیه سالم و فعالیت بدنی مناسب در ارتقاء سلامت و امید به زندگی، خاطر نشان کرد: زنجان رتبه دوم را از نظر فعالیت بدنی در کشور دارا می‌باشد.
*** دکتر حسن آهنگر فوق تخصص قلب و عروق و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان با تاکید بر نقش خودمراقبتی در پیشگیری ازNCD ، بیماری‌های قلبی عروقی را از شایع‌ترین بیماری‌های غیر واگیر در دنیا، و افزایش وزن، عدم تحرک بدنی، تغذیه نامناسب و افزایش دخانیات را از علل آن برشمرد و افزود: بیش از 80 درصد بیماری‌های قلبی عروقی قابل پیشگیری است.
*** دکتر عبدالرضا قریشی متخصص مغز و اعصاب با اشاره به اینکه سکته مغزی شایع‌ترین علت ناتوانی در بالغین و دومین علت مرگ و میر می‌باشد، بر لزوم تماس سریع با مرکز فوریت‌های پزشکی در صورت بروز هر یک از علایم و شروع به موقع درمان تاکید کرد.
دکتر قریشی بیان کرد: زنجان رتبه اول کشوری را در درمان سکته‌های مغزی دارا می‌باشد.
دکتر کرمی دکترای روان‌شناسی بالینی با اشاره به تعریف سالمندی اظهار داشت: سالمندی مساوی با افسردگی نیست و یکی از مراحل رشد انسان می‌باشد.
وی در ادامه توصیه‌هایی از قبیل مدیریت زمان، نگرش مثبت به زندگی، فعالیت در گروه‌های همیار و فعالیت‌های یادگیری، برای سالمندان بیان نمود.
در این همایش گروه موسیقی سماع به اجرای موسیقی پرداخت و نمایش طنزی توسط گروه نمایشی پویش به اجرا درآمد. از برنامه‌های جنبی همایش ارایه خدمات از قبیل اندازه‌گیری فشار خون، قد و وزن، محاسبه نمایه توده بدنی، مشاوره تغذیه و سلامت روان و تشکیل پرونده الکترونیک سلامت برای مدعوین بود.
 همچنین احمدی کارشناس جمعیت هلال احمر در دو گروه به آموزش کمک‌های اولیه پرداخت.

دفعات مشاهده: 212 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2711 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • میهمانان در حال بازدید: 44 کاربر