Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
معرفی معاون درمان::
اهداف و رسالت معاونت درمان::
مدیریت درمان::
اداره نظارت بر درمان::
اداره امور آزمایشگاهها::
اداره پرستاری::
واحد اعتباربخشی بیمارستانها::
واحد اقتصاد درمان::
طرح تحول نظام سلامت::
واحدهای اداری مالی::
مراکز آموزشی درمانی و بیمارستانها::
مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی::
ستاد هدایت , اطلاع رسانی و رسیدگی به امور درمان::
مطالب علمی و آموزشی::
میز خدمت::
راهنمای ارباب رجوع::
اخبار::
ارتباط با ما::
خود ارزیابی مطب ها::
جشنواره دائمی سلامت کودک و نوجوان::
روابط عمومی ::
کلینیکهای ویژه::
آمار (جدید)::
فرم گزارش حوادث و وقایع ناخواسته(Never Event)

دریافت اطلاعات پایگاه
نظر شما درباره نحوه اجرای طرح تحول نظام سلامت در بیمارستانها چیست ؟

:: جلسه توجیهی دستور العمل اجرایی بازدید های اعتبار بخشی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۱۷ |
درراستای تحقق برنامه اعتبار بخشی ملی کشور در سال 97،جلسه توجیهی دستور العمل اجرایی بازدید های ادواری اعتبار بخشی بیمارستان ها ی کشور وتبین رویکرد اعتباربخشی جامع با محوریت اداره اعتبار بخشی معاونت درمان برای گروه های هدف مدیران ، ومدیران پرستاری ومسئولین بهبود کیفیت وتیم منتخب ارزیابی دانشگاه با تاکید براهمیت وتاثیر آن در نتایج اعتبار بخشی جامع (دو ساله )برگزار گردید .
در ابتدایجلسه مدیریت اداره نظارت واعتبار بخشی معاونت درمان از همکاری صمیمانه مراکز درپیشبورد اهداف دانشگاه تقدیر کردند.
ودر ادامه کارشناس مسئول اعتبار بخشی دانشگاه کلیات برنامه ابلاغی در سال 97را تشریح وهمه بیمارستان های تحت پوشش را مکلف به اجرای دستور العمل در بازه های زمانی مقرر کردند ودر پایان با مشارکت جمعی حاضران (استاندارد های اعتبار بخشی ادواری)به بحث وچالش گذاشته شد وانتظارات متقابل مابین مراکز ومعاونت درمان مصوب گردید.
دفعات مشاهده: 22 بار   |   دفعات چاپ: 0 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code