:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زنجان
:: برگزاری مراسم زیارت عاشورا و جلسه امربه معروف و نهی ازمنکر در شبکه بهداشت و درمان خدابنده
:: برگزاری دومین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان سلطانیه
:: آماده باش کامل اورژانس ۱۱۵ زنجان در ایام محرم
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: اجتماعی سازی سلامت استفاده از توانمندی‌های نهادها، ارگان‌ها، آحاد مردم، خیران و سازمان‌های مردم نهاد در راستای سلامت جامعه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲۷ |

اجتماعی سازی سلامت

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی زنجان در آیین اختتامیه جشنواره آئین محبت اظهار کرد: موسسه‌ها و سازمان‌های مردم نهاد حوزه سلامت برای پیشبرد فعالیت‌های خود از موازی کاری اجتناب و منابع حاصل از اعتماد مردمی را در مسیر صحیح و هدفمند هزینه کنند.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان – عصر چهارشنبه 26 اردیبهشت‌ماه 97، دکتر پرویز قزلباش رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان در محل نمایشگاه بین‌المللی کاسپین افزود: اجتماعی سازی سلامت از عهده دولت و یک دستگاه اجرایی خارج است و قشرهای مختلف مردم در تحقق این امر مهم نقش آفرین هستند.
وی تصریح کرد: سلامت اجتماعی در حوزه‌های مختلفی از قبیل فقر، بیکاری، طلاق و اعتیاد که بیشتر آنها خارج از حیطه دانشگاه علوم پزشکی بوده و اما از عوامل تاثیرگذار سلامت به شمار می‌رود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی استان به عنوان متولی سلامت وظیفه دارد با همکاری دستگاه‌های دیگر در برطرف کردن این مسائل حضور و نقش سازنده‌ای داشته باشد، افزود: بر این اساس اولین مجمع سلامت استان نیز در اسفند سال گذشته با مشارکت خیران این حوزه با شعار انسان سالم، سبک زندگی سالم با سواد سلامت برگزار شد.
وی ادامه داد: بر این اساس دولت باید نقش سیاست‌گذاری در حوزه سلامت را داشته باشد و فعالیت‌های این بخش را به مردم واگذار کند که تحقق آن نتایج مثبتی به همراه دارد.
مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی زنجان خاطرنشان کرد: برگزاری چنین جشنواره‌هایی به آگاهی و مشارکت روزافزون خیران برای حضور روزافزون در حوزه سلامت منجر می‌شود.
به گفته دکتر قزلباش طی برگزاری این جشنواره بیش از 20 هزار نفر از شهروندان زنجانی از بخش‌های مختلف آن بازدید کردند.
***حاج آقا محرمعلی شیرمحمدی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی زنجان نیز ایجاد معاون اجتماعی در وزارت بهداشت، درمان و علوم پزشکی را در پیشبرد برنامه‌های این حوزه بسیار موثر دانست و عنوان کرد با وجود معاونت‌های اجتماعی در حوزه سلامت، به مباحث اجتماعی مرتبط با سلامت اهمیت بیشتری داده شده و تکامل و ارتباطات خوبی در همکاری‌ها و معرفی توان‌مندی‌ها و موفقیت‌های خیریه‌ها صورت گرفته است.
*** دکتر جمشید وفا مدیرعامل مجمع خیران سلامت استان زنجان اظهار کرد: برخلاف تصور عموم، حفظ سلامت مردم بر عهده دانشگاه علوم پزشکی نیست و این موضوع فرادانشگاهی بوده و حوزه‌های دیگری نیز متولی هستند
.
وی افزود: نبود سلامت در جامعه اقتصاد کشور را متاثر کرده و به حوزه‌های مهم مانند سیاست و اقتصاد کشور لطمات زیادی وارد می‌کند.
مدیرعامل مجمع خیران سلامت استان زنجان تصریح کرد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نگاه و توجه جدی به مقوله سلامت داشته و در این راستا معاونت اجتماعی و مشارکت‌های مردمی را در دانشگاه علوم پزشکی راه‌اندازی کرده است.
به گفته دکتر وفا هم اکنون در شهر زنجان خیریه‌ها و موسسه‌های متعدد سلامت برای کمک به بیماران ایجاد شده که کمک‌های مردمی را در این راستا جمع آوری می‌کنند.
وی اظهار کرد: فعالیت آزادانه و بدون نظارت موسسه‌ها و سازمان‌های خیریه مشکلاتی را بوجود می‌آورد و از مسیر اصلی خود منحرف می‌شوند.
مدیر عامل مجمع خیران سلامت استان زنجان خاطرنشان کرد: راهکار ساماندهی انجمن خیریه حوزه سلامت و سازمان‌های مردم نهاد در این بخش ارائه لایحه از طرف هیات دولت است که تحقق این مهم می‌تواند به صدور مجوزهای لازم از وزارتخانه مربوطه را بیش از گذشته امکان‌پذیر کند.
*** حاج احمد شکوریان از پیشکسوتان حوزه تعلیم و تربیت و امور خیریه به همراهی هرچه بیشتر در حوزه امور عام المنفعه اشاره نمود و انسجام، یکپارچگی و اتحاد را رمز موفقیت خیریه‌ها و سازمان‌های مردم نهاد دانست.
به گزارش وب‌دا، اولین جشنواره مردمی "آئین محبت" از 21 لغایت 26 اردیبهشت‌ماه 97 با هدف اجتماعی شدن حوزه سلامت در بخش‌های مختلف، با حضور موسسات خیریه، سازمان‌های مردم نهاد و دستگاه‌های اجرایی ذیربط در آستانه ماه مبارک رمضان همزمان با نمایشگاه ضیافت الهی در محل نمایشگاه بین‌المللی کاسپین زنجان برگزار شد.

در این نمایشگاه 17 دستگاه اجرایی و 25 موسسه خیریه توان‌مندی و ظرفیت‌های کاری خود را به عموم معرفی کردند.
در مدت برگزاری این جشنواره برنامه‌های مختلفی از قبیل برگزاری کارگاه‌های آموزشی با موضوعات مختلف برای متولیان و موسسه‌های خیریه و همچنین آموزش‌های عمومی برای مردم ارائه شد.
دفعات مشاهده: 201 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code