:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زنجان
:: برگزاری مراسم زیارت عاشورا و جلسه امربه معروف و نهی ازمنکر در شبکه بهداشت و درمان خدابنده
:: برگزاری دومین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان سلطانیه
:: آماده باش کامل اورژانس ۱۱۵ زنجان در ایام محرم
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: پوشش گیاهی شهرک روی تاحدودی آلوده است ولی نگران کننده نیست ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۲۶ |

پوشش گیاهی شهرک روی تاحدودی آلوده است ولی نگران کننده نیست

مدیر کل محیط زیست استان زنجان در اولین جشنواره آیین محبت با اشاره به اینکه فعالیت شهرک روی در آلودگی هوای زنجان تاثیر معناداری ندارد و تاحدودی پوشش گیاهی این منطقه آلوده است ولی نگران کننده نیست، اظهار کرد: فاصله این شرکت و عوامل متعدد در نرسیدن آلودگی به این شهر مؤثر است
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان – عصر دوشنبه 24 اردیبهشت‌ماه 97، دکتر سیدرضا موسوی مشکینی مدیر کل محیط زیست استان زنجان در محل نمایشگاه بین‌المللی کاسپین بیان کرد: مکان‌یابی محل دائمی دپوی پسماند روی براساس مولفه‌های زیست محیطی انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه ارزیابی‌های این مکان در تاریخ 26 شهریور‌ماه سال 1396 به شرکت پروژه داده شده است، تصریح کرد: پس از دریافت این مجوز شرکت مجری باید کار تملک را در پروژه آغاز می‌کرد و از سوی دیگر مهندسی لندفیل را در محل پروژه آغاز کند.
مدیر کل محیط زیست استان زنجان با تاکید بر اینکه مقرر شده پسماندهای شهرک روی در روستای "مرصع" در اطراف دندی دپو شود، افزود: امید است که این پروژه با سرعت بیشتری انجام شود ولی نحوه فعالیت شرکت به نحوی بوده که رضایت ما جلب نشده است.
دکتر موسوی با اشاره به اخطاریه صادر شده به شرکت مجری در مورد فعالیت در این پروژه اظهار کرد: در صورتی‌که این شرکت سرعت خود را افزایش ندهد برخورد لازم با آن صورت می‌گیرد.
وی با بیان اینکه در سنوات گذشته پیگیر مطالعاتی در مورد آلودگی آب، خاک، هوا و پوشش گیاهی منطقه اطراف شهرک روی بوده‌ایم، عنوان کرد: در نیمه دوم سال گذشته تاکنون سه گزارش آلودگی به ما گزارش شده و متناسب با این گزارشات ارزیابی‌ها انجام شده است.
مدیر کل محیط زیست استان زنجان با اشاره به اینکه مطالعات در شهرک ناجی و مس نشان می‌دهد یک سری فعالیت‌ها همراه با آلودگی است و بعضا اقدامات غیر قانونی همانند استحصال نیکل انجام می‌دهند، اضافه کرد: اخطاریه‌های لازم و تعدادی به دادگاه معرفی شده‌اند و پیگیری‌های لازم در دست اقدام است.
دفعات مشاهده: 169 بار   |   دفعات چاپ: 7 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code