Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
صفحه اصلی::
معرفی::
اولویتهای تحقیقاتی دانشگاه::
فرایندها::
فرم ها ::
آیین نامه،دستورالعمل و شیوه نامه ها::
کارگاههای آموزشی::
تفاهم نامه ها::
شورای پژوهشی::
اداره انتشارات::
پژوهشگر برتر::
پژوهشگر بند "ک"::
کنگره ها و کنفرانس ها::
ارزشیابی تحقیقات::
اخبار و رویدادها::
دریافت راهنما::

:: فراخوان جذب دستیار پژوهش در مراکز تحقیقاتی علوم پزشکی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۲/۳۱ |
فراخوان جذب دستیار پژوهش در مراکز تحقیقاتی علوم پزشکی
معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نظر دارد از بین دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشکده های داروسازی، پزشکی و دندانپزشکی در قالب طرح نیروی انسانی در مراکز تحقیقاتی مصوب دانشگاه ها جهت تشویق واجدین شرایط سرباز پژوهشی جذب نماید. لازم به ذکر است جذب دستیار پژوهشی سرباز در مراکز تحقیقاتی زنجان مصوب نشده است. بنابراین متقاضیان می توانند در سایر استان هایی که با جذب دستیار پژوهشی موافقت گردیده, اقدام نمایند. جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به لینک زیر مراجعه فرمایید.
وب سایت سامانه جذب دستیاران پژوهشی
دفعات مشاهده: 433 بار   |   دفعات چاپ: 15 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code