دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

با حضور معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بررسی استقرار سیستم ارجاع و سطح‌بندی خدمات درمانی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۳ |

با حضور معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
بررسی استقرار سیستم ارجاع و سطح‌بندی خدمات درمانی
با حضور دکتر قاسم جان بابایی نشست بررسی استقرار سیستم ارجاع و سطح‌بندی خدمات درمانی کلان منطقه شش آمایشی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برگزار شد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان – عصر چهار‌شنبه دوم خرداد 97 این نشست با حضور دکتر قاسم جان‌بابایی معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر علیرضا بیگلری رئیس انیستیتو پاستور ایران، دکتر پرویز قزلباش رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان، معاونین درمان، بهداشت و توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در سالن اجلاس مرکز همایش‌های بین‌المللی روزبه دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار شد.
به گزارش وب‌دا، دکتر جان بابایی و هیات همراه از پروژه‌های LDR، واحد سکته مغزی زنجان (دارای رتبه نخست در خاور میانه)، پلی کلینیک و مرکز غربالگری سرطان، توسعه اورژانس مرکز درمانی بیمارستان ولیعصر (عج)، کلینیک شفیعیه، انجمن حمایت از بیمارارن سرطانی (مهرانه) و بیماران کلیوی بازدید داشتند.
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان به ‌‌عنوان دبیرخانه کلان منطقه‌ شش آمایشی کشور، شامل دانشگاه‌های علوم پزشکی زنجان، قزوین، اراک، البرز، قم و دانشکده پزشکی ساوه و خمین منصوب گردیده است.
دفعات مشاهده: 2155 بار   |   دفعات چاپ: 18 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2660 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 1 کاربر
  • میهمانان در حال بازدید: 111 کاربر