:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: بیستمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و دوازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
:: سومین کنگره ملی دخانیات و سلامت
:: دستور العمل
:: با حضور وزیرمحترم بهداشت و درمان کلنگ پروژه بیمارستان 220 تختخوابی حضرت رسول اکرم (ص ) خدابنده به زمین زده شد
:: دیدار رئیس و کارکنان شبکه بهداشت با بخشدار بخش مرکزی سلطانیه
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: به ریاست فرماندار شهرستان خرم‌دره؛ کارگروه سلامت و امنیت غذایی برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۱۰ |

به ریاست فرماندار شهرستان خرم‌دره؛
کارگروه سلامت و امنیت غذایی برگزار شد
محمدی فرماندار شهرستان خرم‌دره با اشاره به اهمیت کارگروه سلامت و امنیت غذایی، ضمن ارائه راهکارهایی جهت رفع مشکلات موجود، از اعضا درخواست کرد که اهتمام ویژه‌ای به موارد مطروح شده در این جلسات داشته باشند تا نتایج آن برای همشهریان ملموس و مثمر ثمر باشد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان – صبح سه‌شنبه هشتم خردادماه 97 در این جلسه، در سالن اجتماعات فرمانداری، علاوه بر رسیدگی به مشکلات مطرح‌شده از سوی نمایندگان ادارات و تقدیر از همکاری ارگان‌های دخیل در برنامه‌های هفته سلامت در فروروین‌ماه 97، به برنامه‌های هفته بدون دخانیات، برنامه‌‌های ماه مبارک رمضان، رسیدگی به مشکلات دفع غیر اصولی فاضلاب شهری و آموزش‌های مرتبط با قارچ‌های وحشی که منجر به مسمومیت جمعی از هموطنان شده است، پرداخته شد.
در این جلسه پس از ارائه عملکرد دستگاه‌های اجرایی و همفکری در خصوص رفع مشکلات مطروحه، دکتر جلیل کریمخانی رییس شبکه بهداشت و درمان خرم‌دره گلدان گل نمادین هفته بدون دخانیات را از طرف واحد بهداشت محیط تقدیم فرماندار نمود.
گفتنی است در این جلسه از هیئت امنای مسجدالنبی (ص) به عنوان مسجد نمونه درخصوص رعایت موازین بهداشتی تقدیر به عمل آمد.

دفعات مشاهده: 205 بار   |   دفعات چاپ: 27 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code