:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: بیستمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و دوازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
:: سومین کنگره ملی دخانیات و سلامت
:: دستور العمل
:: با حضور وزیرمحترم بهداشت و درمان کلنگ پروژه بیمارستان 220 تختخوابی حضرت رسول اکرم (ص ) خدابنده به زمین زده شد
:: دیدار رئیس و کارکنان شبکه بهداشت با بخشدار بخش مرکزی سلطانیه
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: در سمینار کنترل و درمان مسمومیت­‌های ناشی از مصرف قارچ­‌های سمی تاکید شد؛ پرهیز از مصرف هرگونه قارچ‌های کوهی و فله‌ای ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۱۳ |
در سمینار کنترل و درمان مسمومیت­‌های ناشی از مصرف قارچ­‌های سمی تاکید شد
پرهیز از مصرف هرگونه قارچ‌های کوهی و فله‌ای

به همت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان، سمینار کنترل و درمان مسمومیت­‌های ناشی از مصرف قارچ‌­های سمی جهت افزایش آگاهی متخصصین، پزشکان، پرستاران، بهیاران، ماماها و کارشناسان بهداشتی برگزار شد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان – صبح پنج‌شنبه دهم خردادماه 97، در این سمینار دکتر داوود رحمانی سرپرست معاونت فنی مرکز بهداشت استان در سالن همایش‌های بیمارستان ولیعصر (عج) با اشاره به اتفاقات اخیر و مسمومیت‌های رخ‌داده در سطح استان به واسطه قارچ‌های سمی، لزوم اطلاع‌رسانی در این زمینه احساس می‌شود، اظهار کرد: قارچ‌ها به دلیل داشتن پروتئین بالا و چربی کم، پایین بودن اسیدهای چرب اشباع و کلسترول در برنامه غذایی افراد قرار گرفته است و متخصصان تغذیه مصرف آن را توصیه می‌کنند.
وی با اشاره به اینکه در اغلب مناطق کشور استفاده از گیاهان و قارچ‌های خودرو در فصول مختلف رواج دارد، افزود: نحوه شناسایی قارچ‌های کوهی به صورت تجربی بوده که به صورت نسل به نسل منتقل شده است.
سرپرست معاونت فنی مرکز بهداشت استان خاطر نشان کرد: در اپیدمی اخیر تمامی افراد مسموم ادعا داشتند که سال‌هاست این نوع قارچ را مصرف می‌کرده‌اند و هیچوقت بیمار نشده بودند، همچنین در بین بیماران افرادی بودند که فقط چند لقمه از قارچ را مصرف نموده و مسموم شده بودند .
دکتر رحمانی تصریح کرد: این باور غلط در بین مردم رواج داشت، قارچ‌هایی که داخل یونجه رشد می‌کنند قابل مصرف هستند و یا با بریدن قارچ و تست تجربی می‌توان به ماهیت قارچ پی برد، اما واقعیت این است که نمی‌توان قارچ‌های خوراکی را از روی ظاهر و مزه تشخیص داد و فقط از طریق یافته‌های آزمایشگاهی می‌توان به سمی یا غیر سمی بودن قارچ‌ها پی‌ برد و هیچ آزمایشی هم وجود ندارد که افراد بتوانند با استناد به آن ماهیت قارچ را شناسایی کنند.
وی با اشاره به اینکه از جمله علایم این مسمومیت می‌توان به اسهال، تهوع، سردرد و نارسایی کلیه و کبدی است که موجب از بین رفتن کبد می‌شود، افزود: 26 مورد از تعداد 66 مراجع کننده به مراکز درمانی تحت درمان قرار گرفتند که 2 نفر در استان زنجان، 16 نفر به بیمارستان لقمان تهران و 6 نفر به بیمارستان نمازی شیراز انتقال یافتند.
*** دکتر محمداسحاق روضه فوق تخصص گوارش اطفال و عضو هیئت علمی دانشگاه با موضوع تشخیص بالینی و عوارض مصرف قارچ‌های سمی و نحوه مدیریت درمان در کودکان، دکتر نیشابوری فوق تخصص گوارش و عضو هیئت علمی دانشگاه درخصوص تشخیص بالینی و نحوه درمان مسمومیت با قارچ‌های سمی و تجربیات درمانی طغیان اخیر و مهندس یحیی شادی کارشناس بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان درخصوص تقویت نظام مراقبت بیماری‌های منتقله از آب و مواد غذایی با محوریت مسمومیت با قارچ‌های سمی بیانات خود را ارائه نمودند .
*** دکتر محمدرضا صائینی معاون بهداشت دانشگاه و رییس مرکز بهداشت استان در حاشیه سیمنار در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیمای مرکز زنجان درخصوص آخرین وضعیت طغیان اخیر و توصیه‌های بهداشتی به مردم شریف منطقه؛ از مردم استان درخواست کرد از مصرف هرگونه قارچ‌های کوهی و فله‌ای جدا پرهیز نمایند.

دفعات مشاهده: 207 بار   |   دفعات چاپ: 30 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code