:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: رییس جدید شبکه بهداشت و درمان و نیز رییس مرکز بهداشت شهرستان طارم معارفه شدند
:: کسب رتبه برتر ارائه مقاله در هجدهمین کنگره سالیانه انجمن دندانپزشکی ترمیمی توسط دانشجوی دانشکده دندانپزشکی
:: جلسه شورای اقامه نماز و امر به معروف و نهی ازمنکر شبکه بهداشت و درمان خدابنده
:: طب سنتی ایرانی ، یک دهه فعالیت آکادمیک، نقد گذشته ، افق آینده
:: برگزاری کارگروه تخصصی بهداشت و درمان ستاد گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: اولین کمیته تخصصی درمان و حمایت‌های اجتماعی شورای مبارزه با مواد مخدر برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۲۲ |

اولین کمیته تخصصی درمان و حمایت‌های اجتماعی شورای مبارزه با مواد مخدر برگزار شد
اولین جلسه کمیته تخصصی درمان و حمایت‌های اجتماعی شورای مبارزه با مواد مخدر شهرستان با حضور نمایندگان فرمانداری، بهزیستی، زندان‌ها، کمیته امداد، آموزش و پرورش، نیروی انتظامی، تعاون، فنی و حرفه‌ای و معاونت غذا و دارو برگزار شد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان – دکتر محمود حریری رییس مرکز بهداشت شهرستان صبح روز دوشنبه 21 خردادماه 97 در سالن اجتماعات مرکز بهداشت شهرستان زنجان، در این جلسه در خصوص وظایف این کمیته و خلاصه‌ای از سند جامع درمان و حمایت‌های اجتماعی ارایه نمود.
در ادامه در زمینه چالش‌های پیش رو و سیاست‌گذاری در حوزه اعتیاد بحث و تبادل نظر انجام گرفت.

دفعات مشاهده: 192 بار   |   دفعات چاپ: 26 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code