Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
:: ::
معاونت اجتماعی::
مدیریت مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت::
دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی::
(سازمان مردم نهاد)سمن NGO::
خبر ها::
آیین محبت::
سیاست های کلان سلامت
سیاست های کلان مقام معظم رهبری در حوزه سلامت
سیاست های کلی خانواده مقام معظم رهبری

فراخوان
قطب شش کشور

:: پنجمین جلسه نشست هم اندیشی برنامه تدوین سلامت جامع استان زنجان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۲۷ |
پنجمین جلسه نشست هم اندیشی برنامه تدوین سلامت جامع استان زنجان در روز سه شنبه مورخ 22/3/97 ساعت 8:30 صبح در محل دفتر معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه با حضور اعضای زیر تشکیل گردید:
دکتر شعوری-دکتر حسین زاده –دکتر شغلی-دکتر خزائی پول-دکتر حاجی میریدکتر مظلوم زاده-دکتر نمدیان-دکترکمالی-احسان فکوری-بهرام رستمی و سوسن فیضی

دستور کار جلسه جمع بندی نیم رخ استان یود.
جلسه با ارائه جدول اولویت های سلامت شروع شد و مورد بحث قرار گرفت.
کارگروههای اولویت دار مورد بحث و بررسی قرار گرفتند و پیشنهاد گردید از حمایت سازمانهای مردمی استفاده شود.
پیشنهاد گردید برای کارگروهها یک فرم استاندارد تهیه شود که اولویتهای خود را در آن ثبت کنند.
مقررگردید صنعت و معدن نیز جزء کارگروههای اولویت دار قرار بگیرد و بالطبع آسیبهای شغلی جزء اولویت های سلامت قرار گیرد.
مقرر گردید سه شنبه  5 تیر ماه ، اولین جلسه کارگروه تخصصی تشکیل گردد.

دفعات مشاهده: 138 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر