:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: دستور العمل
:: با حضور وزیرمحترم بهداشت و درمان کلنگ پروژه بیمارستان 220 تختخوابی حضرت رسول اکرم (ص ) خدابنده به زمین زده شد
:: دیدار رئیس و کارکنان شبکه بهداشت با بخشدار بخش مرکزی سلطانیه
:: برنامه حضور مشاور در پایگاه توسعه تحقیقات بالینی
:: فایل تقدیر و تشکر از پایگاه در داخل مقاله و پایان نامه
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: مهمترین اولویت سازمان جهانی بهداشت مربوط به بیماری‌های غیرواگیردار است ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۳/۳۱ |

مهمترین اولویت سازمان جهانی بهداشت مربوط به بیماری‌های غیرواگیردار است
دکتر پرویز قزلباش در اولین مجمع سلامت شهرستان سلطانیه اظهار کرد: از بین ۱۰ اولویت سازمان جهانی بهداشت، ۷ مورد آن مربوط به بیماری‌های غیرواگیردار است.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان – دکتر پرویز قزلباش رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان و دبیر مجمع سلامت استان، صبح چهارشنبه 30 خردادماه 1397 در اولین مجمع سلامت شهرستان سلطانیه، با بیان اینکه ۵۳ درصد مرگ و میر افراد مربوط به سبک زندگی افراد و بیماری‌های غیرواگیر است، افزود: بی‌تردید باید کارهای بیشتری در زمینه سبک زندگی افراد جامعه انجام دهیم.
وی تصریح کرد: نکات مهمی در زمینه عوامل خطر برای بیماری‌های مزمن وجود دارد که از این موارد، می‌توان به استعمال سیگار، چاقی افراد و عدم فعالیت اشاره کرد.
به گزارش وب‌دا، اولین مجمع سلامت شهرستان سلطانیه با شعار انسان سالم، سبک زندگی سالم با سواد سلامت به ریاست مهندس رحمانی فرماندار شهرستان سلطانیه با حضور حجت السلام و المسلمین نوری امام جمعه سلطانیه، دکتر مقتدا شعوری معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی زنجان، مسئولین، سمن‌ها و مردم شهرستان سلطانیه، در سالن اجتماعات علامه حلی سلطانیه برگزار شد.
دفعات مشاهده: 117 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code