:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: دسترسی
:: مراسم تودیع و معارفه معاون پژوهشی دانشکده دندانپزشکی در مورخه 97/8/22 برگزار شد.
:: بیستمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی و دوازدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
:: سومین کنگره ملی دخانیات و سلامت
:: دستور العمل
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: در جلسه ستاد توزیع داروهای خاص عنوان شد؛ اعلام توزیع داروهای خاص به معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زنجان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۳ |
در جلسه ستاد توزیع داروهای خاص عنوان شد؛
اعلام توزیع داروهای خاص به معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زنجان

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زنجان در جلسه ستاد توزیع داروهای خاص اظهار کرد: باید توزیع داروهای خاص از طرف شرکت‌ها به معاونت غذا و دارو اعلام شود.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان – صبح شنبه دوم تیرماه 97 در این جلسه با حضور دکتر جواد تاج‌کی معاون غذا و دارو و دکتر محمدجواد میانداری مدیر امور داروئی دانشگاه، نمایندگان استانداری، بیمه‌های تامین اجتماعی، خدمات درمانی، نیروهای مسلح و مدیران شرکت‌های پخش در سالن کنفرانس رازی بیمارستان آیت‌اله موسوی؛ درخصوص کمبودهای داروئی حاضر، بدهی‌های سازمان‌های بیمه‌گر به بیمارستان‌ها و همچنین بدهی دانشگاه و بیمارستان‌ها به شرکت‌های پخش داروئی، بحث و تبادل نظر صورت گرفت.
در این جلسه دانشگاه متعهدشد که بدهی شرکت‌های دارویی را پیگیری و مانده بدهی از سال‌های قبل پرداخت شود و همچنین مقرر شد بیمه‌ها در پرداختی‌های داروخانه‌های دولتی تسهیل و این پرداختی‌ها در بازه زمانی کوتاه‌تری انجام پذیرد.
دفعات مشاهده: 158 بار   |   دفعات چاپ: 20 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code