دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

نتایج نهایی آزمون استخدامی مورخ 96/10/01 دانشگاه علوم پزشکی زنجان نتایج نهایی آزمون استخدامی مورخ 96/10/01 دانشگاه علوم پزشکی زنجان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۶ |
نتایج نهایی آزمون استخدامی مورخ 96/10/01 دانشگاه علوم پزشکی زنجان

بدینوسیله لیست اسامی پذیرفته شدگان نهایی آزمون استخدامی مورخ 96/10/01 دانشگاه علوم پزشکی زنجان پس از بررسی مدارک اولیه داوطلبان به شرح جدول ذیل (به ترتیب حروف الفبا) اعلام می گردد :

تذکرات مهم
  • داوطلبان پس از اعلام نتیجه حداکثر تا 20 روز مهلت دارند تا اعتراضات احتمالی خود را در خصوص نحوه بررسی مدارک، اعمال سهمیه ها و امتیازات کتباً به کمیته آزمون دانشگاه ارائه نمایند.
  • داوطلبانی که اسامی آنها به عنوان پذیرفته شده نهایی اعلام گردیده، جهت انجام مراحل گزینش معرفی گردیده و استخدام پیمانی آنان منوط به تاییدیه هسته گزینش دانشگاه می باشد. لذا مقتضی است داوطلبان مذکور حداکثر تا 20 روز از تاریخ اعلام نتیجه با در دست داشتن مدارک ذیل به مدیریت گزینش دانشگاه (آدرس: زنجان خیابان امام - پایین تر از چهارراه امیرکبیر جنب مرکز بهداشت شهرستان زنجان  ساختمان معاونت غذا و دارو طبقه دوم) مراجعه نمایند:
  • 4 قطعه عکس 4*3(پشت نویسی شده)
  • اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه
  • اصل و کپی کارت ملی
  • اصل و کپی کارت پایان خدمت (برادران)
  • اصل و کپی مدرک تحصیلی
  • گواهی مدارک ایثارگری(خانواده معظم شهدا ، جانبازان ، آزادگان ، رزمندگان)
  • معرفی نامه بسیج (درصورت عضویت)
  • مدارک مربوط به کسب رتبه های برتر علمی ، فرهنگی ، مذهبی و...
  • متقاضیان محترم که در زمان ثبت نام دانشجوی مقطع تحصیلی بالاتر از مقاطع تحصیلی آگهی شده بوده اند، چنانچه با رعایت زمان اعلام شده در آگهی نسبت به تحویل گواهی انصراف قطعی از تحصیل اقدام ننموده اند، لازم است حداکثر ظرف مدت 10 روز از تاریخ انتشار این اطلاعیه نسبت به ارائه انصراف از تحصیل قطعی خود اقدام نمایند، بدیهی است در صورت عدم ارائه گواهی مربوطه و اثبات موضوع، ادامه مراحل استخدام و جذب داوطلب حتی پس از صدور حکم کان لم یکن تلقی و متقاضیان حق هیچ گونه اعتراض در این زمینه نخواهند داشت .
  • اعلام نتیجه نهایی در شغل محل های دارای مصاحبه (11773 11782 11796 11798 11817 11824 11827) که به میزان 3 برابر ظرفیت اعلام شده است، پس از انجام مصاحبه که زمان آن متعاقبا از طریق همین سایت به اطلاع خواهد رسید، صورت خواهد پذیرفت. بدیهی است مراجعه به مدیریت گزینش داوطلبان رشته های فوق پس از اعلام نتیجه قطعی خواهد بود.
  • جهت دریافت  فایل نتایج نهایی آزمون استخدامی مورخ 96/10/01 دانشگاه علوم پزشکی زنجان
دفعات مشاهده: 2612 بار   |   دفعات چاپ: 24 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2684 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر