Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
صفحه اصلی ::
درباره ما ::
خدمات کتابخانه::
آئین نامه ها::
مجلات الکترونیکی::
کتابخانه دیجیتال ::
پورتال کتابخانه ::
پایان نامه ها::
راهنمای جستجو درمنابع کتابخانه ::
نشریات دانشگاه ::
آلبوم تصاویر::
تماس با ما::
کتابخانه های تابعه::
کارگاه های آموزشی ::
اخبار و اطلاعیه ها::
راهنماهای آموزشی::
مراکز مرتبط::
پرسش از کتابدار::
ویژه ها::

دریافت اطلاعات پایگاه
زیربخش‌های پایگاه
فعاليت سايت كتابخانه مركزي را چگونه ارزيابي مي كنيد

کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی زنجان

تلفن تماس : 02433156390

فکس :02433424770

:: کارگاه آشنایی با نظام نوین اطلاعات پژوهش های پزشکی کشور ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۹ |
به اطلاع اساتید و محققان محترم دانشگاه می رساند،‌معاونت تحقیقات و فناوری - مدیریت اطلاع رسانی پزشکی در نظر دارد کارگاه "آشنایی با ابزارهای پژوهش و نظام نوین اطلاعات پژوهش های پزشکی ایران (نوپا) " در روز سه شنبه مورخه 12 تیرماه در  سالن همایش روزبه برگزار کند. مدرس کارگاه جناب آقای دکتر پیام کبیر خواهند بود. جهت ثبت نام و حضور در کارگاه متعاقبا به دانشکده ها و مراکز آموزشی- درمانی اطلاع رسانی خواهد شد.
دفعات مشاهده: 248 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code