Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
:: ::
معاونت اجتماعی::
مدیریت مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت::
دبیرخانه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی::
(سازمان مردم نهاد)سمن NGO::
خبر ها::
آیین محبت::
سیاست های کلان سلامت
سیاست های کلان مقام معظم رهبری در حوزه سلامت
سیاست های کلی خانواده مقام معظم رهبری

فراخوان
قطب شش کشور

:: اولین همایش مجمع سلامت شهرستان ابهر ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۱۹ |

اولین مجمع سلامت شهرستان ابهر مورخه 10/04/97 ساعت 10 در سالن باهنر برگزار شد.

یکشنبه 10 تیرماه ۹۷ اولین مجمع سلامت شهرستان ابهر با حضور دکتر حمید اخوان کارشناس پژوهش اداره کل مؤلفه‌های اجتماعی سلامت وزارت بهداشت، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان به همراه معاون بهداشتی و معاون اجتماعی، امام‌جمعه شهر ابهر، فرماندار و معاون فرمانداری، معاونین و روسای ادارات، ارگان‌ها، سمن‌ها و تشکل‌های مردم‌نهاد و جمعی از خیرین و معتمدین شهرستان برگزار شد.

دکتر کوروش شعبانی، سرپرست شبکه بهداشت و درمان ابهر در اولین جلسه مجمع سلامت شهرستان ضمن عرض خیرمقدم، هدف از تشکیل مجمع سلامت، اجتماعی کردن سلامت و ایجاد هماهنگی بین ادارات مختلف شهرستان با همکاری بین بخشی موردنیاز برای برآوردن حداقل نیازهای اساسی اولیه مردم با شناخت همدیگر (امکانات مشکلات و نیازها) برای زندگی بهتر مردم عنوان کرد.

دکتر شعوری معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی زنجان در تصدیق سخنان دکتر شعبانی تشکیل کانون های سلامت محله را به عنوان یکی از طرح های جامعه محور مقوله سلامت در زمینه افزایش سطح سواد جامعه و دغدغه مند کردن خانواده ها پیرامون پیگیری سلامتی خودشان دانست .

در ادامه دکتر قزلباش رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در خصوص تغییر رویه تغذیه، آموزش خود مراقبتی، افزایش تحرک و حذف افسردگی در بین خانواده‌ها و تأثیر آن در کاهش هزینه‌های درمانی توضیحات مبسوطی را بیان نمودند؛ ایشان در ادامه با اشاره به شعار مجمع سلامت (انسان سالم، سبک زندگی سالم باسواد سلامت) چنین عنوان کردند: هدف از تشکیل مجمع سلامت، برپایی کارگروه‌ها و کانون‌های مختلف است که در آن ضمن آموزش‌های مستمر جهت پیشگیری از بیماری‌ها به مسائل و مشکلات موجود در سطوح پایین دسترسی پیداکرده تا بتوانیم در حوزه سلامت به نتیجه مطلوب دست‌یابیم.

سپس دکتر حمید اخوان کارشناس پژوهش اداره کل مؤلفه‌های اجتماعی سلامت وزارت بهداشت  که به‌عنوان مهمان ویژه این مراسم به ابهر سفرکرده بود در این مراسم گفت:  تنها ۲۰ تا ۲۵ درصد از تأمین سلامت مردم بر عهده وزارت بهداشت است. هر جا که بیمار باشد وزارت بهداشت در تأمین سلامت آن‌ها وارد می‌شود ولی وزارت بهداشت به‌تنهایی نمی‌تواند تمامی مسائل بهداشت و درمان مردم را حل نماید و نیازمند مشارکت و پیگیری همه‌جانبه از سوی مردم  مسئولین دارد و مردم باید درزمینهٔ بهداشت و درمان مطالبه گر باشند بر اساس سیاست اصلی وزارت بهداشت، تأمین سلامتی برای همه و در همه‌جا یکسان هست و تفاوتی بین شهرها وجود ندارد. تا قبل از این برای سلامتی مردم، مسئولین تصمیم‌گیری می‌کردند که با تشکیل مجمع، مشکلات سلامت مردم از پایین به بالا اعلام می‌شود و مردم خط‌مشی سازمانی را مشخص می‌کنند. بر اساس اهداف مجمع افراد قبل از بیماری، شرایط ایجاد آن را شناسایی و درصدد رفع آن با حمایت ارگان‌ها و سازمان‌های دولتی و مردمی برمی‌آیند. وقتی سلامت مردم موردبحث است هیچ عذری پذیرفته نیست. مردم در مجمع سلامت شهرستان در رأس سرای محلات قرار دارند.

علی حیدری فرماندار شهرستان نیز به‌عنوان چهارمین سخنران این مراسم با اشاره به خدمات طرح تحول سلامت هدف مجمع سلامت را اجتماعی کردن مقوله سلامت در حوزه‌های مختلف و سیاست‌گذاری و نهادینه کردن بحث سلامت عنوان نمود.

در پایان نیز حجه الاسلام و المسلمین رحیمی امام‌جمعه شهر ابهر ضمن تقدیر از متصدیان به لزوم تلاش بیش‌ازپیش برای حل مشکلات سلامت شهرستان تأکید نمود.

در پایان این مراسم از خیرین حوزه سلامت شهرستان تقدیر به عمل آمد.

دفعات مشاهده: 144 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر