دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

زمان و مکان مصاحبه و سنجش آمادگی جسمانی رشته های شغلی کاردان و کارشناس فوریت های پزشکی، کارشناس ارتباطات و عملیات و اپراتور 115 زمان و مکان مصاحبه و سنجش آمادگی جسمانی رشته های شغلی کاردان و کارشناس فوریت های پزشکی، کارشناس ارتباطات و عملیات و اپراتور 115

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۲۶ |
به اطلاع داوطلبان محترم  رشته های شغلی کاردان و کارشناس فوریت های پزشکی آزمون استخدامی مورخ 96/10/01 دانشگاه می رساند، مصاحبه و سنجش آمادگی جسمانی این دانشگاه در تاریخ 97/04/31 در سالن ورزشی شهید نوری به آدرس: زنجان جاده گاوازنگ- بالاتر از مرکز آموزشی درمانی آیت اله موسوی- سایت پردیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان، رأس ساعت 8 صبح برگزار خواهد شد. داوطلبان می بایست در تاریخ تعیین شده و رأس ساعت مقرر با همراه داشتن  کارت ملی، لباس و کفش ورزشی مناسب و بیمه ورزشی حضور بهم رسانند.
محتوای مصاحبه به شرح ذیل اعلام می گردد:
محتوای مصاحبه رشته های شغلی کاردان و کارشناس فوریت های پزشکی
  • سنجش قد و BMI (شاخص توده بدنی): ارزیابی شرایط فیزیکی افراد از لحاظ قد و تناسب قد و وزن
  • سنجش وضعیت و آمادگی جسمانی: ارزیابی قدرت بدنی و چابکی و توانایی، مدیریت زمان داوطلبان

• به همراه داشتن لباس و کفش ورزشی مناسب و بیمه ورزشی(حداقل24ساعت پیش از زمان مصاحبه) جهت رشته های کاردان و کارشناس فوریت های پزشکی در زمان سنجش وضعیت آمادگی جسمانی الزامی می باشد. در غیر اینصورت از حضور داوطلب از  ادامه مراحل استخدامی ممانعت به عمل خواهد آمد.

دفعات مشاهده: 553 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2659 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • میهمانان در حال بازدید: 141 کاربر