:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: روز جهانی غذا
:: ​پایش و نظارت واحدهای مرکز بهداشت شهرستان ابهر توسط کارشناسان استانی
:: کلنگ زنی احداث خانه های بهداشت محمودآباد2 و خمارک شهرستان خدابنده
:: پدافند غیرعامل
:: جلسه توجیهی و معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشکده دندانپزشکی در روز 17 مهرماه برگزار گردید.
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: سی و هفتمین همایش معاونین توسعه مدیریت و منابع دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور با موضوع بررسی مدیریت منابع و کنترل هزینه‌ها به پا ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۴/۲۸ |

با موضوع بررسی مدیریت منابع و کنترل هزینه‌ها به پایان رسید
سی و هفتمین همایش معاونین توسعه مدیریت و منابع دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور سازمان‌های وابسته در زنجان با موضوع بررسی مدیریت و کنترل هزینه‌ها به پایان رسید.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا _زنجان - دکتر سیدعلی صدرالسادات معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ظهر پنج‌شنبه 28 تیرماه 97 در سالن اجلاس مرکز همایش‌های بین‌المللی روزبه دانشگاه علوم پزشکی زنجان اظهار امیدواری کرد که تصمیمات اتخاذ شده در این همایش در این مقطع حساس موثر واقع شود.
وی با توجه به ارائه مباحث سازنده و مفید در این همایش افزود: برای اینکه بتوانیم این مقطع حساس و خطیر را پشت سر بگذاریم همه باید بتوانیم هزینه‌ها را مدیریت و کنترل کنیم و همچنین سعی کنیم درآمد بیشتری کسب کنیم تا با شرایطی که پیش خواهد آمد حداقل مشکلات را در ماموریت‌های محوله در دانشگاه‌ها داشته باشیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: با هماهنگی با روسای دانشگاه‌ها باید طوری برنامه‌ریزی شود که تصمیمات اتخاذشده در این همایش اجرا شود چراکه مهم‌ترین کار، اجراست.
دکتر صدرالسادات با بیان اینکه باید سازوکار جدید فراهم شود تا تصمیمات اتخاذشده با برنامه‌ریزی به منصه ظهور برسد، افزود: این تصمیم‌گیری‌ها باید بازخورد مستمر و مرتبی را در دانشگاه‌ها و ستاد طرح تحول سلامت داده شود.
وی با تاکید بر ضرورت شبکه‌ای شدن و ارتباط مداوم با هم؛ همدلی و رفاقت را در این خصوص مهم برشمرد و عنوان کرد: هرچقدر بتوان سریعتر ارتباط گرفت، اطلاعات را درست رد و بدل کرد و با هماهنگی درست عمل کرد، این فضا و شرایط با هزینه کمتر مدیریت خواهد شد.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بیان کرد: معاونین و مدیران معاونت توسعه مثل یک خانواده هستند و باید مثل یک خانواده روابط صمیمی داشته باشند و کارها را پیش ببرند.
دکتر صدرالسادات درخصوص برگزاری کارگاه‌های همایش، یادآور شد: برگزاری کارگاه‌ها رضایت‌بخش‌تر بود و نتایج خوبی داشت و حتما باید باتوجه به جمع‌بندی پیگیری شود و دستورالعمل اجرایی چه در سطح معاونت و چه در سطح ستاد تحول، اجرا شود.
وی حرکت جدید از ارزیابی عملکرد به سمت مدیریت عملکرد را حائز اهمیت دانست و افزود: فرصت خوبی است کمک کنیم این فرآیند و شاخص‌ها تکمیل و اجرا شود و تا سال آینده باحرکت به سوی مدیریت عملکرد، تمام فعالیت‌های حوزه معاونت توسعه را با شاخص‌های مدیریت عملکرد ارزیابی کنیم.
*** دکتر پرویز قزلباش رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان با تشکر از حضور معاونین توسعه دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور، با تاکید بر رابطه عاطفی و رفاقت در ارتباطات؛ بر مشارکت در انجام برنامه‌ها، اطلاع‌رسانی و هنر نشان دادن اقدامات و فعالیت‌ها و انجام کارها به صورت تیمی و گروهی تاکید کرد.
این همایش، با برگزاری جشنواره مدیریت عملکرد برنامه‌های عملیاتی سال 96 و قرائت قطعنامه پایانی همایش به پایان رسید.
گفتنی است: در این همایش کارگاه‌هایی با عنوان بررسی نظام‌های کنترل داخلی، پرداخت‌های مبتنی بر عملکرد، مدیریت تامین کالا و خدمات، مدیریت تامین و مصرف دارو و ملزومات پزشکی و هزینه‌های ناشی از توسعه خدمات و تشکیلات در سالن‌های جنبی مرکز همایش‌های بین‌المللی روزبه برگزار شد.
به گزارش وب‌دا، سی و هفتمین همایش معاونین توسعه مدیریت و منابع دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور و سازمان‌های وابسته از روز سه‌شنبه 26 تیرماه 97 به مدت3 روز در زنجان برگزار شد.

دفعات مشاهده: 125 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code