دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با امام جمعه زنجان دیدار کرد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۱۵ |

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با امام جمعه زنجان دیدار کرد
دکتر سیدحسن هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با آیت‌اله خاتمی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان دیدار کرد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان – صبح سه‌شنبه نهم مردادماه 97 دکتر سیدحسن هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همراهی دکتر علیرضا بیگلری رییس انستیتوپاستور ایران، دکتر علیرضا بیگلری رییس انستیتوپاستور ایران، دکتر پرویز قزلباش رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان و دیگر مسئولین دانشگاهی با با آیت‌اله خاتمی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان دیدار کرد.
به گزارش وب‌دا، وزیر بهداشت، درمان و آموزش جهت افتتاح 50 پروژه بهداشتی، درمانی و آموزشی عصر دوشنبه هشتم مردادماه 97 به مدت دو روز به زنجان سفر کرده است.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 61 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2841 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر