دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۱۵ |

در راستای طرح تحول سلامت؛
افتتاح و بهرهبرداری از 41 پروژه بهداشت در زنجان
همزمان با هشتمین سفر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به زنجان؛ از 41 پروژه حوزه بهداشت بهرهبرداری به عمل آمد.
پایگاه خبری و اطلاعرسانی وبدازنجانصبح سهشنبه نهم مردادماه97، با حضور دکتر سیدحسن هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مهندس اسداله درویشامیری استاندار زنجان، دکتر علیرضا بیگلری رییس انستیتوپاستور ایران، دکتر پرویز قزلباش رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان، دکتر سیدمرتضی خاتمی نایب رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، نمایندگان استان زنجان در مجلس و دیگر مسئولین استانی، از 41 پروژه بهداشتبه طور همزمان  از طریق ویدیوکنفرانس بهرهبرداری به عمل آمد.
کاربری 41 پروژه افتتاحی شامل: 25 واحد خانه بهداشت، 6 واحد پایگاه سلامت شهری، 5 واحد پانسیون پزشک، 1 واحد مرکز خدمات جامع سلامت شهری، 3 واحد مرکز خدمات جامع سلامت روستایی و 1 واحد انبار دارو و ملزومات است.
به گزارش وب‌دا، از تعداد 41 پروژه بهداشت، 8 پروژه در شهرستان زنجان، 9 پروژه در خدابنده، 8 پروژه در طارم، 5 پروژه در سلطانیه، 5 پروژه در خرمدره، 4 پروژه در ماهنشان، یک پروژه در ابهر و یک پروژه در ایجرود به بهره‌برداری رسید.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 136 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2843 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر