دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

یکی از دغدغه‌های مدیریت تعالی دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ عدم غفلت از آینده و اتفاقاتی که در آینده خواهند افتاد، است یکی از دغدغه‌های مدیریت تعالی دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ عدم غفلت از آینده و اتفاقاتی که در آینده خواهند افتاد، است

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۱۸ |

یکی از دغدغه‌های مدیریت تعالی دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛
 عدم غفلت از آینده و اتفاقاتی که در آینده خواهند افتاد، است
دکتر پرویز قزلباش در دوره آموزشی "دوفضایی شدن علوم پزشکی – فیزیکی مجازی شدن: نگاهی به امروز و آینده"  اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های مدیریت تعالی دانشگاه این است که، نسبت به آینده و اتفاقاتی که در آینده خواهند افتاد، نباید غافل باشیم.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان - صبح چهارشنیه هفدهم مردادماه 1397 دکتر پرویز قزلباش رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان در دوره آموزشی "دوفضایی شدن علوم پزشکی – فیزیکی مجازی شدن: نگاهی به امروز و آینده با حضور مدیران و اعضای هیأت علمی دانشگاه، بیان کرد: در کنار ساماندهی مشکلات، مسائل و اجرای برنامه‌های که طبعتا هر سازمانی دارد؛ یکی از دغدغه‌های مدیریت تعالی دانشگاه این است که نسبت به آینده و اتفاقاتی که در آینده خواهند افتاد نباید غافل باشیم مخصوصا در دانشگاه علوم پزشکی زنجان.
وی افزود: با وجود افراد بسیار هوشمندی که در پیشبرد اهداف دانشگاه گام برمی‌دارند، باید بیشتر به حوزه‌های هوشمندسازی و وجود مرکز هوشمند برای پیشبرد هوشمندسازی در تشکیلات‌مان بیندیشیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان ابراز کرد: دنیای آینده، دنیایی متفاون از آن چیزی است که می‌بینیم و سرعت رسیدن به این تفاوت‌ها در دنیا خیلی سریعتر از آن چیزی است که ما تصور می‌کنیم.
دکتر قزلباش با بیان اینکه وقتی می‌شنویم که 70 درصد از مشاغل موجود در آینده اصلا وجود نخواهند داشت و مشاغلی جایگزین خواهند شد که ما خیلی از آنها اطلاع نداریم، تصریح کرد: حرکت ما به سمت دانشگاه‌های نسل سوم، یک حرکتی است که در آینده اجتناب ناپذیر خواهد بود.
وی با تاکید بر نیازمندی به بحث هوشمندسازی و نقش ویژه‌ی هوشمندسازی در فعالیت‌ها، افزود: در این راستا باید حباب‌های اطراف خودمان را بشکنیم و کمک بگیریم از کسانی که در این زمینه کارکردند و محقق هستند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان ابراز کرد: این جلسه نیز در همین راستا است که اساتید کمک کنند در دانشگاه نسبت به آن چیزی که در آینده اتفاق خواهد افتاد و  آن چیزی که اتفاق می‌افتد و جاری و ساری است، دید بهتر و افق روشن‌تری داشته باشیم.
*** دکتر سیدسعیدرضا عاملی عضو شورای عالی فضای مجازی کشور در این دوره با اشاره به مدیریت چند نهادی، همگرا و همراه با تقسیم کار جهانی بیان کرد: مسئله این است که با بهره‌مندی از همگرایی و شبکه‌ای کردن ظرفیت‌های بزرگ نهادهای فرهنگی - بین‌المللی در کشورهای اسلامی، آسیا، آفریقا، اروپا و آمریکا؛ یک ظرفیت بزرگ کار مشترک و با کیفیت و یک بازار بزرگ فرهنگی - بین‌الملی، فراهم خواهد شد.
وی افزود: با مدیریت همگرا و شبکه‌ای، می‌توانیم کارهای بزرگتر، موفق‌تر و با تراز کیفیت بالا انجام دهیم که این امر مستلزم پذیرش گار گروهی، تقسیم کار، هم‌افزایی، ایجاد فضای همکاری و مشارکت در تولید محتوا و خدمات است.
عضو شورای عالی فضای مجازی کشور اظهار کرد: با ظهور اینترنت و عمق پیداکردن ظرفیت‌های آن، جهان وارد فضای کار شبکه‌ای شده است و فعالیت‌های نهادی و فردی جای خود را به همگرایی چندنهادی و فعالیت اجتماعی شبکه‌ای داده است.
دکتر عاملی شناخت عمیق فرهنگ و جهان مجازی مبتنی بر فنآوری‌های جدید را یک ضرورت راهبردی عنوان کرد و افزود: ریشه همه مسائل جدید به حوزه فرهنگ باز می‌گردد و از سوی دیگر ریشه همه راه‌حل‌های موفقیت و تعالی جامعه به حوزه فرهنگ مرتبط میشود.
وی تصریح کرد: فرهنگ تبدیل به یک پدیده مرتبط با چندین منبع و متغیر اثرگذار شده است و نظر به تاثیر فضای مجازی و جهانی شدن، در بعضی از جوامع از پایان فرهنگ به عنوان امر ملی و متمایز کننده سخن می‌گویند.
عضو شورای عالی فضای مجازی کشور با اشاره به مخاطرات دوفضایی شدن فرهنگ و امنیت فرهنگی، بیان کرد: ما با دوفضایی شدن جهان روبرو شده‌ایم و این دوفضایی‌شدن‌ها مدل‌های حکمرانی را تغییر داده است.
دکتر عاملی اظهار کرد: جهان مجازی از محیطی متکثر، عددی شده، جهانی، غیر مرکزی، به هم پیوسته و دارای ماهیت متفاوت از جهان فیزیکی برخوردار است و مفهوم فضای مجازی متناسب با تحول فناوری فضای مجازی، توسعه پیدا کرده است.
عضو شورای عالی فضای مجازی کشور بیان کرد: فضای مجازی از ظرفیت فرامحلی و فرامکانی برخوردار است و درواقع با ظهور صنعت، همزمان ارتباطات دوسویه با اختراع مورس و تلگرام و ارتباطات شبکه‌ای، همزمان عرصه فرامحلی شدن و همزمان دامنه‌ای به گستره همه کاربران فضای مجازی در جهان پیدا کرده است و امروز از هر روز گذشته، تاریخ جهانی شدن؛ حکمرانی جهانی و کنترل و مدیریت جهانی ابزارمندتر، نظام‌مندتر (بر مبنای الگوریتمی‌های سیستمی) و عملی‌تر شده است.
وی با تاکید براینکه مهم‌ترین تغییر، تغییر در مدل‌های فکری و اندیشه‌ای فعالیت‌های فرهنگی است، دو ظرفیتی کردن عرصه فعالیت‌های فرهنگی - بین‌المللی را در تعریف حوزه عمومی فعالیت‌ها و خدمات فرهنگی بین‌المللی (این حوزه می‌تواند در لایه‌های متنوع همراه با خدمات بسیار گسترده فرهنگی بین‌المللی طراحی شود)، تبیین دقیق حوزه فعالیت‌های نقطه به نقطه و سازمان مبنا (این جنس فعالیت‌ها به صورت متناظر در فضای چهره به چهره حضوری و فضای مجازی هر سازمان به صورت مستقل تعریف می‌شود.) و مشخص کردن قابلیت‌ها یا واقعیت‌های فعالیت‌های بخش خصوصی مرتبط با فضای اول حضور فیزیکی- فرهنگی و فضای دوم حضور مجازی فرهنگی (واگذاری بسیاری از فعالیت و نظارت و کنترل کیفی بر حسن ایجاد و انجام فعالیت فرهنگی در بخش خصوص بر عهده سازمان‌های ارزیابی و نظارت نهادهای رسمی موجود خواهد بود.) عنوان کرد.
به گزارش وب‌دا، باتوجه به گسترش فزآینده فناوری‌های اطلاعاتی و ارتباطی ویژه شبکه جهانی اینترنت و آثار چشمگیر آن در ابعاد زندگی فردی و اجتماعی و همچنین لزوم گسترش همکاری‌های علمی در سطوح بین‌المللی؛ دوره آموزشی "دوفضایی شدن علوم پزشکی – فیزیکی مجازی شدن: نگاهی به امروز و آینده به منظور به روزرسانی توان‌مندی‌های علمی مدیران در پیشبرد اهداف تعالی سازمان به همت واحد آموزش کارکنان معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه برگزار شد.
در پایان این دوره از دکتر سیدسعیدرضا عاملی با اهداء لوح تقدیر از طرف رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان قدرانی به عمل آمد.

دفعات مشاهده: 965 بار   |   دفعات چاپ: 27 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2712 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • میهمانان در حال بازدید: 33 کاربر