دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

در مراسم روز خبرنگار؛ از رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان تقدیر به عمل آمد در مراسم روز خبرنگار؛ از رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان تقدیر به عمل آمد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۵/۱۸ |
در مراسم روز خبرنگار؛
از رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان تقدیر به عمل آمد
در مراسم روز خبرنگار و اختتامیه چهارمین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری استان زنجان؛ از دکتر پرویز قزلباش تقدیر به عمل آمد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان - عصر چهارشنبه هفدهم مردادماه 1397در مراسم روز خبرنگار و اختتامیه چهارمین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری استان زنجان که در مرکز همایش‌های بین‌المللی روزبه دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار شد؛ از دکتر پرویز قزلباش رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان به پاس حمایت‌های صادقانه و خالصانه به عنوان مدیر حامی رسانه با اهداء لوح تقدیر از سوی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی زنجان و مدیر خانه مطبوعات استان زنجان قدردانی به عمل آمد.
به گزارش وب‌دا، 17 مردادماه به جهت گرامی‌داشت یاد و خاطره خبرنگار والامقام شهید محمود صارمی، روز خبرنگار نام‌گذاری شده است.
دفعات مشاهده: 545 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2659 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • میهمانان در حال بازدید: 143 کاربر