دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان

تشریح دستاوردهای 40 ساله حوزه سلامت استان زنجان در شبکه سلامت

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۱۸ |

تشریح دستاوردهای 40 ساله حوزه سلامت استان زنجان در شبکه سلامت
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان در ارتباط مستقیم با برنامه همین امروز از شبکه سلامت، به تشریح دستاوردهای 40 ساله حوزه سلامت استان پرداخت.
پایگاه خبری و اطلاع‌‌رسانی وب‌دا – زنجان - صبح یکشنبه هجدهم شهریورماه 1397 دکتر پرویز قزلباش رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان اظهار کرد: یکی از مباحث بسیارمهم بحث سلامت و تدابیر و سیاست‌هایی است که دولت‌ها و حاکمیت‌ها اتخاذ می‌کنند تا بتوانند اقتصاد، درآمد و سلامت مردم را در چارچوبی هدایت کنند که رو به جلو باشد، پیشرفت کند و روز به روز بهتر باشد.
وی افزود: خوشبختانه بعد از انقلاب توجه جدی به حوزه سلامت شد چه در قانون اساسی که نکات بسیارمهمی وجود دارد در حیطه سلامت و چه در اسناد بالادستی که قوانین و مقرراتی پیش‌بینی شده که سمت و سوی آن، حرکت و جهت‌گیری دولت و حکومت برای تامین سلامت مردم است.
به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان اساسی‌ترین کار حوزه بهداشت، بنیان نهادن شبکه بهداشت کشور بود که بسیار اصولی توسط بزرگان جامعه پزشکی و بهداشت انجام شد که در این راستا، بعد از انقلاب اولین خانه بهداشت به طور رسمی در ایران شکل گرفت و در قالب یک شبکه گسترده در کل کشور تعریف شد که شاغلین در این خانه‌های بهداشت مسئول پیگیری و مراقبت بهداشتی درمانی و ارجاع به مراکز بالاتر هستند.
مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی زنجان تصریح کرد: به خاطر ساختار بسیارقوی که دانشمندان و خیرخواهان کشور و مردم بنیان نهادند در انجام اصول اولیه بهداشتی در سطح شهر و روستا جزء کشورهای پیشرو هستیم، به طوری که امروز در زنجان، 100 درصد خانه‌های بهداشت تکمیل شده‌اند.
دکتر قزلباش با بیان اینکه قبل از انقلاب تعداد پزشکان کافی نبود و یا بنگلادشی، هندی و پاکستانی بودند اظهار کرد: سلامت مردم توسط دانش‌آموختگان دیگر کشورها به شکل دیگری مدیریت می‌شد و جنبه‌های تبلیغی، و نظر دیگران که بعضا آسیب‌رسان به سلامت مردم بود و فرهنگ غلطی به دنبال حضور پزشکان خارجی داشتیم.
وی افزود: دولت تدبیر و امید هم توجه جدی به سلامت مردم داشته و هم به جیب مردم تا بتوانند هزینه‌های درمان را بپردازند و ازقبل هزینه‌ها آسیب نبینند، هم توجه به درمان مردم داشته از جهت گسترش تجهیزات پیشرفته در بیمارستان‌ها در بخش‌های ویژه، توجه به کلینیک‌های ویژه و خدمات سرپایی و هم توجه به حاشیه شهرها، به عنوان یکی از اولویت‌های حوزه بهداشت داشته است که در زنجان در چندسال اخیر، حدود 175 هزارنفر از ساکنین حاشیه شهرها براساس سن و اصول اولیه تحت پوشش سیستم بهداشتی قرار گرفتند.

دفعات مشاهده: 877 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2684 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • میهمانان در حال بازدید: 185 کاربر