Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
:: ::
صفحه اصلی::
درباره زنجان::
ریاست::
معاونت آموزشی::
معاونت پژوهشی::
گروه های آموزشی::
اساتید::
دانشجویان::
دفتر توسعه EDO::
کتابخانه::
بخش های اداری دانشکده::
کمیته تحقیقات دانشجویی::
کلینیک تخصصی دندانپزشکی::
قوانین و آیین نامه های اداری::
میز خدمت::
اخبار ::
پیوندها::
تماس با ما::

:: قوانین درون بخش پروتزهای دندانی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۶/۲۰ |
قوانین درون بخش:
امتحان ورود به بخش برای هر گروه، روز اول هر گردش برگزار می گردد و شرط ورود به بخش، کسب حداقل نیمی از نمره امتحان می باشد.
توجه: در صورت عدم شرکت در امتحان ورود به بخش در تاریخ معین شده، امکان ادامه  گذراندن  واحد وجود نخواهد داشت.

تقسیم بندی نمرات جهت ارزشیابی پایان ترم به صورت زیر می باشد :
  1. کار عملی دانشجویان :        12 نمره
  2. امتحان ورود به بخش :       5 نمره
  3. کنترل عفونت:                  1 نمره
  4. حضور و غیاب:                2 نمره
برگه requirement در پایان هر گردش، بعد از تایید و امضای اساتید گروه، به مسئول بخش تحویل  داده شود.
ساعت کاری بخش از 9 تا 12:30 می باشد. دانشجویان موظف به حضور در بخش در کل ساعات مشخص شده می باشند.
 عدم حضور تا ساعت 9:30 در بخش، تأخیر به حساب آمده و هر دو تأخیر به عنوان یک غیبت برای دانشجو لحاظ می گردد.
غیبت در جلسات دروس عملی تنها 1 جلسه موجه با هماهنگی قبلی با مسئول بخش و استاد مربوطه امکان پذیر است.
غیبت بدون هماهنگی غیر موجه بوده و باعث کسر نمره دانشجو می گردد.
در صورت غیبت  بیش از 1 جلسه ( موجه یا غیر موجه) امکان قبولی واحد وجود نخواهد داشت.

هر کدام از موارد زیر بی انظباطی در بخش تلقی شده و منجر به کسر نمره از دانشجو می گردد.بدیهی است در صورت تکرار امکان ادامه گذراندن واحد مربوطه توسط دانشجوی خاطی وجود ندارد.
  1. استفاده از تلفن همراه در بخش
  2. حضور در بخش بدون روپوش پزشکی
  3.  انجام درمان بدون هماهنگی با استاد مربوطه
  4.  مرخص کردن بیمار بدون هماهنگی با استاد مربوطه