Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
:: ::
بخش‌های اصلی
ریاست::
واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی::
واحد صدور پروانه های بهداشتی::
واحد اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات::
سایت های مرتبط::
بازگشت به صفحه اصلی::
::
ناظر اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی باشید

ارتباط مستقیم با

 ریاست اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی

شما می توانید در صورت مشاهده هرگونه تخلف در خصوص  عملکرد کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی مراتب را مستقیما با ریاست مطرح نمایید.

آدرس ایمیل:

Foodsup@zums.ac.ir 

..
تماس با ما

شماره تماس اداره نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی زنجان

024-33364985-7

آدرس :زنجان،خیابان امام خمینی ،پایین تر از چهار راه امیر کبیر،جنب مرکز بهداشت شهرستان زنجان

..
فرآورده های غیر مجاز
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
واحد اطلاع رسانی غذا

 شماره تماس 

واحد اطلاع رسانی غذا

024-33550101

..
سامانه استعلام پروانه های بهداشتی استان زنجان
.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با واحد اطلاع رسانی غذا، آرایشی و بهداشتی به شماره 33550101 تماس حاصل فرمایید.
..
:: اطلاع رسانی ::
 | تاریخ ارسال: 1390/3/1 | 

قلع موجود در قوطی کنسرو و اثرات آن بر سلامتی

 

کنسرو ها نقش مهی را در نگهداری مواد غذایی ایفا می کنند.اما موادی که در ساخت قوطی ها مورد استفاده قرار می گیرد با دقت مورد کنترل قرار دارد تا اطمینان حاصل شود ترکیبات آن وارد مواد غذایی نشود.

AWT IMAGE

 

 

  اغلب غذا ها حاوی مقدارکمی قلع می باشند .غذا های کنسرو شده ممکن است حاوی مقادیر بیشترقلع باشند و آن هم به این دلیل است که پوشش قلعی که روی لایه استیل قوطی ها جهت حفاظت از خوردگی به کار می رودمی تواند به آرامی وارد مواد غذایی گردد.

  رزین هایی که جهت پوشش داخلی قوطی های کنسرو برخی از مواد غذایی مورد استفاده قرار می گیرد ، حاوی ماده شیمیایی bisphenol-A می باشد.این پوشش ها این امکان را فراهم می سازند که از فرایند حرارتی جهت نابودی میکرو ارگانیسم ها بدون اینکه فلز موجود در قوطی ها وارد مواد غذایی گردد استفاده نماییم .

AWT IMAGE

  هیچ اثر نامطلوب بر روی سلامتی در دراز مدت با مصرف قلع مشاهده نشده است اما قلع ممکن است باعث ایجاد ناراحتی در معده مانند ایجاد حالت تهوع ، اسهال ، استفراغ در برخی از افراد حساس با میزان دریافت بیش از 200 میلی گرم به ازای هرکیلوگرم وزن بدن گردد.که این میزان بیشترین مقدار قلعی است که می تواند در کنسرو وجود داشته باشد است. آژانس استاندارد غذایی انگلستان در سال 2002 برروی میزان قلع موجود در غذاهای کنسرو شده بررسی انجام داد ،نتایج بدست آمده نشان داد که بیش از 5/99 % نمونه ها حاوی میزان قلع کمتر از حد مجاز بودند.

  دیواره داخلی برخی از کنسرو ها به طور کامل با لاک پوشیده شده است و باعث کنترل و کاهش مقدار تماس با قلع می گردد و این امکان را فراهم می سازد که در این قوطی ها مواد غذایی اسیدی قرار گیرد.

دفعات مشاهده: 1925 بار   |   دفعات چاپ: 493 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 110 بار   |   0 نظر

CAPTCHA
   
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ ارسال به دوستان ارسال به دوستان