Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
درباره دانشکده::
مدیریت دانشکده::
معاونت آموزشی::
معاونت پژوهشی::
تحصیلات تکمیلی::
دفتر مجله ::
دانشجویان::
بخشهای اداری::
آیین نامه ها::
اخبار::
میزخدمت::
تقویم جلسات::
آلبوم تصاویر::
بازرسی و رسیدگی به شکایات::
تماس با ما::
مناسبت ها

لطفانظرخودرادر مورد سایت پرستاری ومامایی اعلام فرمایید.

موتورهای جستجو
دیکشنری آنلاین

میزخدمت
سامانه پیامکی دانشکده

اتوماسیون تغذیه

:: مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود نیمسال اول سالتحصیلی ۹۸-۹۷ روز شنبه مورخه ۱۴/۷/۹۷ برگزار گردید ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۱۶ |
مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود نیمسال اول سالتحصیلی ۹۸-۹۷ روز شنبه مورخه ۱۴/۷/۹۷ ساعت ۱۴-۱۳ در کلاس ده دانشکده با حضور مسئولین دانشکده ودانشجویان کارشناسی پرستاری ، مامایی ،  هوشبری ، کارشناسی ارشد رشته های مراقبتهای ویژه ، سلامت جامعه و مشاوره در مامایی برگزار گردید. در این مراسم ابتدا خانم دکتر پیامی ریاست دانشکده ضمن عرض خیر مقدم دانشجویان را به بهره مندی حداکثری از فضای علم و دانش توصیه نمود سپس آقای دکتر دین محمدی به معرفی مدیران گروه و اساتید مشاور و مدیر و کارشناسان آموزش و سایر واحدهای مرتبط بادانشجویان پرداخت.در این مراسم مهندس قنبری دبیرکمیته انضباطی دانشگاه نیز حضور داشتند که مفاد مهم آئین نامه کمیته انظباطی را برای دانشجویان تشریح نمودند.در پایان گروه تحت پوشش هر یک از اساتید مشاور مشخص گردیده و دانشجویان با استاد مشاور خود آشنا شدند. این مراسم یک ساعت ادامه داشت که با پذیرایی از دانشجویان ساعت ۱۴ خاتمه یافت.

تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
ارسال به دوستان ارسال به دوستان
دفعات مشاهده: 90 بار   |   دفعات چاپ: 5 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر