:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: سومین کنگره ملی دخانیات و سلامت
:: دستور العمل
:: با حضور وزیرمحترم بهداشت و درمان کلنگ پروژه بیمارستان 220 تختخوابی حضرت رسول اکرم (ص ) خدابنده به زمین زده شد
:: دیدار رئیس و کارکنان شبکه بهداشت با بخشدار بخش مرکزی سلطانیه
:: برنامه حضور مشاور در پایگاه توسعه تحقیقات بالینی
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: در جلسه ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی از رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان تجلیل شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۲۳ |

در جلسه ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی
از رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان تجلیل شد
براساس نتایج ارزیابی گروه بازرسی ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندان استان زنجان، دانشگاه علوم پزشکی زنجان حائز رتبه دوم در صیانت از حقوق شهروندی استان در دستگاه‌ها و سازمان‌های کل استان شناخته شد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، صبح دوشنبه 23 مهرماه 97 در جلسه ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی که با حضور دکتر فردین خرازی رییس امور سلامت اداری و صیانت از حقوق شهروندی سازمان امور اداری و استخدامی کشور، مهندس شعبانی سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری زنجان و اعضای شورای اداری در سالن پیامبر اعظم استانداری زنجان برگزار شد، از دکتر پرویز قزلباش رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان و مجموعه دانشگاه در اجرای شایسته برنامه‌های ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی تجلیل به عمل آمد.
 وب‌دا مرکز زنجان این موفقیت را به ریاست دانشگاه، هیات رئیسه، همکاران سخت‌کوش و تلاشگر عرصه سلامت و مجموعه دانشگاه تبریک عرض می‌نماید.

دفعات مشاهده: 76 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code