دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

در جلسه ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی از رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان تجلیل شد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۷/۲۳ |

در جلسه ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی
از رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان تجلیل شد
براساس نتایج ارزیابی گروه بازرسی ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندان استان زنجان دانشگاه علوم پزشکی زنجان حائز رتبه دوم در صیانت از حقوق شهروندی استان در دستگاه‌ها و سازمان های کل استان شناخته شد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، صبح دوشنبه 23 مهرماه 97 در جلسه ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی که با حضور دکتر فردین خرازی رییس امور سلامت اداری و صیانت از حقوق شهروندی سازمان امور اداری و استخدامی کشور، مهندس شعبانی سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری زنجان و اعضای شورای اداری در سالن پیامبر اعظم استانداری زنجان برگزار شد، از دکتر پرویز قزلباش رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان و مجموعه دانشگاه در اجرای شایسته برنامه های ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی تجلیل به عمل آمد.
 وب‌دا مرکز زنجان این موفقیت را به ریاست دانشگاه، هیات رئیسه، همکاران سخت کوش و تلاشگر عرصه سلامت و مجموعه دانشگاه تبریک عرض می‌نماید.

مطالب مشابه

دفعات مشاهده: 654 بار   |   دفعات چاپ: 33 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2839 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر