دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان

قدردانی وزیر بهداشت از دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کلان منطقه شش کشور

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۱۲ |

قدردانی وزیر بهداشت از دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کلان منطقه شش کشور
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از استان‌های زنجان، قزوین، قم، البرز و مرکزی که از نگاهی متفاوت‌ترین کلان منطقه آمایشی کشور را تشکیل می‌دهند، تقدیر کرد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، دکتر سیدحسن هاشمی، دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کلان منطقه شش کشور را استان‌هایی با مراکز و شهرهای شناخته شده، تراکم جمعیتی و ظرفیت‌های بالفعل صنعتی و فرهنگی، نام برد که در ارتباط تنگاتنگ و تبادل مستمر با پایتخت و در ادامه آن با سراسر کشور هستند و بی‌شک این مناطق با رویکردهای تولیدی و نوآورانه صنعتی و فرهنگی با رعایت استاندادها و چارچوب‌های علمی و عملی، بسیار فراتر از پهنه جغرافیایی خود می‌توانند به ضرورت‌های اجتماعی سلامت در ایران، کمک و یاری رسانند.
ناگفته پیداست که اجتماعی شدن سلامت و فراخواست‌های مردمی آن بدون همبستگی اجتماعی و مداخلات داوطلبانه و منطقه صنعتی – تولیدی و فرهنگی به انسجامی نیک و دل‌خواه نخواهد رسید؛ پس این پهنه به عنوان گهواره دین و مذهب رسمی و یکی از قطب‌های صنعت کشور می‌بایست نسبت به مساله سلامت همگانی و اجتماعی، حساس، دارای ایده و پیش‌گام باشد.
به گفته وزیر بهداشت نشست‌های اجتماعی شدن سلامت در کلان مناطق آمایشی به همت و پشتکار همکاران معاونت اجتماعی وزارت بهداشت، درمان و آموزش گام‌هایی استوار و بنیادین در ترویج و توسعه اصولی این رویکرد حیاتی برای کشور و مردم بزرگ ایران است.
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان به‌‌عنوان دبیرخانه کلان منطقه شش آمایشی کشور، شامل دانشگاه‌های علوم پزشکی اراک، البرز، زنجان، قزوین، قم و دانشکده پزشکی ساوه و خمین می‌باشد.

دفعات مشاهده: 502 بار   |   دفعات چاپ: 16 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2754 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 2 کاربر
  • میهمانان در حال بازدید: 100 کاربر