:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: دستور العمل
:: با حضور وزیرمحترم بهداشت و درمان کلنگ پروژه بیمارستان 220 تختخوابی حضرت رسول اکرم (ص ) خدابنده به زمین زده شد
:: دیدار رئیس و کارکنان شبکه بهداشت با بخشدار بخش مرکزی سلطانیه
:: برنامه حضور مشاور در پایگاه توسعه تحقیقات بالینی
:: فایل تقدیر و تشکر از پایگاه در داخل مقاله و پایان نامه
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جلسه شورای کلان منطقه شش آمایشی کشور برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۱۵ |

با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
جلسه شورای کلان منطقه شش آمایشی کشور برگزار شد

جلسه شورای کلان منطقه شش آمایش دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونین برگزار شد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، جلسه شورای کلان منطقه شش آمایش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور صبح یکشنبه سیزدهم آبان‌ماه 1397 با حضور دکتر سیدحسن هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونین در سالن اجلاس دفتر وزارتی برگزار شد.
در این جلسه که روسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی عضو کلان منطقه از زنجان، اراک، البرز، قزوین، قم، ساوه و خمین حضور داشتند ابتدا دکتر پرویز قزلباش رییس کلان منطقه شش آمایشی کشور و رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان به موضوعات اصلی و مهم مورد نظر در این منطقه پرداخت و در ادامه روسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های عضو،گزارشی از امور اختصاصی مربوط به حوزه دانشگاهی خود ارائه نمودند که مباحث مربوط به قطب، دانشگاه‌ها و دانشکده‌های عضو، مورد بحث و تبادل نظر حاضرین و معاونین وزارت متبوع قرار گرفت و در جمع‌بندی مطالب مطرح شده، دکتر سیدحسن هاشمی مقام عالی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رهنمودهای کلی را ارائه نمودند.
به گزارش وب‌دا، این جلسات به طور منظم در راستای اجرای مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در تقویت ساختار و عملکرد کلان مناطق آمایش دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور صورت می‌گیرد.

دفعات مشاهده: 74 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code