Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
درباره دانشکده::
مدیریت دانشکده::
معاونت آموزشی::
معاونت پژوهشی::
تحصیلات تکمیلی::
دفتر توسعه آموزش (ٍEDO)::
دفتر مجله ::
دانشجویان::
استعدادهای درخشان و المپیادها::
بخشهای اداری::
آیین نامه ها::
اخبار::
میزخدمت::
تقویم جلسات::
آلبوم تصاویر::
بازرسی و رسیدگی به شکایات::
تماس با ما::
آرم دانشکده

لطفانظرخودرادر مورد سایت پرستاری ومامایی اعلام فرمایید.

موتورهای جستجو
دیکشنری آنلاین

میزخدمت
سامانه پیامکی دانشکده

اتوماسیون تغذیه

:: تودیع و معارفه معاونت محترم آموزشی دانشکده پرستاری مامایی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۸/۲۱ |
جلسه تودیع و معارفه معاون آموزشی دانشکده پرستاری و مامایی زنجان روز یکشنبه مورخه ۹۷/۸/۲۰ساعت ۱۴-۱۳  در کلاس ده دانشکده با حضور جناب آقای دکتر قائمی معاون آموزشی دانشگاه، ریاست دانشکده،  معاونین، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده برگزار گردید.

جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام ا.. مجید آغاز شد. در این جلسه ابتدا خانم دکتر پیامی، ریاست دانشکده  ضمن عرض خیر مقدم به معاون آموزش دانشگاه و اعضای حاضر در جلسه از زحمات آقای دکتر دین محمدی در طول تصدی معاونت آموزشی تقدیر و تشکر نموده و برای آقای دکتر امینی آرزوی موفقیت نمود.

سپس آقای دکتر قائمی ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده، فرمودند:  "از انجا که حسن شهرت و توانمندی آقای دکتر امینی بر کسی پوشیده نیست و از توانمندی های آقای دکتر دین محمدی نیز همچمنان در دانشگاه استفاده خواهد شد، لذا اسم این جلسه تودیع و معارفه است وگرنه در اصل معارفه قبلا انجام شده و تودیعی در کار نیست."  در ادامه آقای دکتر قائمی به رسالت سنگین و حجم کار آموزش با توجه به طرح کشوری تحول آموزش اشاره نمودند  و بیان داشتند که ۱۱ بسته در طرح تحول آموزش دانشگاه توسط  ۱۸ کارگروه در حال برنامه ریزی و پیگیری است. در همین راستا از اعضای هیات علمی دانشکده خواست که مسئولیت فعالیت های بیشتری را در اجرای این بسته ها بر عهده بگیرند.

در این جلسه آقای دکتر دین محمدی نیز ضمن عرض تبریک به آقای دکتر امینی و آرزوی توفیق برای ایشان ابراز نمودند که به حیطه آموزش علاقمن بوده و سال ها در این حوزه به فعالیت و پژوهش پرداخته اند و از انتخاب آقای دکتر امینی ابراز خرسندی نمودند و از اعضای تیم آموزش دانشکده و تیم اداری پشتیبان در طول مدت تصدی معاونت خود تقدیر و تشکر نمودند.

آقای دکتر امینی نیز از حسن اعتماد خانم دکتر پیامی و زحمات آقای دکتر دین محمدی تشکر نمودند و برای هدایت سکان آموزش دانشکده از خداوند متعال و کلیه همکاران دانشکده استمداد نمودند.

در پایان، مراسم  با اهدای لوح تقدیر به  آقای دکتر دین محمدی و قرائت  ابلاغ آقای دکتر امینی خاتمه یافت.

تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
ارسال به دوستان ارسال به دوستان
دفعات مشاهده: 165 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر