دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

در آیین بزرگداشت روز جهانی معلولان از رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان قدرانی به عمل آمد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۴ |
در آیین بزرگداشت روز جهانی معلولان
از رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان قدرانی به عمل آمد

در آیین بزرگداشت روز جهانی معلولان از حمایت‌ها، همکاری و تلاش‌های مستمر رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی استان زنجان تقدیر به عمل آمد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، صبح سه‌شنبه سیزدهم آذرماه 1397 در آیین بزرگداشت روز جهانی معلولان که با حضور دکتر فتح الله حقیقی استاندار زنجان و جمعی از مدیران استان و خانواده‌های جامعه معلولین در مرکز همایش‌های بین‌المللی روزبه برگزار شد؛ از حمایت‌ها، همکاری و تلاش‌های مستمر دکتر پرویز قزلباش رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی استان زنجان به عنوان حامی جامعه هدف بهزیستی و اقشار آسیب‌پذیر جامعه با اهداء لوح سپاس تقدیر به عمل آمد.
روز جهانی معلولین از سال ۱۹۹۲ که از سوی مجمع عمومی سازمان ملل متحد اعلام شد، هر ساله در ۳ دسامبر (13 آذرماه) برگزار می‌شود
هدف از تعیین این روز ارتقاء رشد اذهان عمومی درباره مسائل مربوط به معلولیت‌های مختلف و افزایش آگاهی‌هایی بوده است که می‌بایست از مساله پیوستن افراد معلول در تمامی جنبه‌های سیاسی؛ اجتماعی؛ اقتصادی و فرهنگی زندگی منتج شود.

دفعات مشاهده: 300 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2758 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • میهمانان در حال بازدید: 48 کاربر