:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: همراهی گرم اورژانس ۱۱۵در طرح امداد زمستانی
:: دومین کنگره بین المللی مطالعات اجتماعی سلامت
:: کارگاه عملی ارتقاء مهارت پرسنل در مراقبت های ادغام یافته سلامت سالمندان در شهرستان خدابنده برگزار گردید
:: کارگاه آموزشی پیشگیری ازکم تحرکی دردانش آموزان ونحوه اجرای حرکات کششی ساده درمدارس برگزارگردید
:: کمیته پیشگیری از مسمومیت ناشی از گاز منوکسید کربن در خدابنده برگزار گردید
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: اولین مجمع سلامت محله شهرستان خرم‌دره برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۷ |

اولین مجمع سلامت محله شهرستان خرم‌دره برگزار شد
اولین مجمع سلامت محلات شهرستان خرم‌دره با حضور مدیر مولفه‌های اجتماعی موثر بر سلامت معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی زنجان، برگزار شد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، صبح پنج‌شنبه پانزدهم آذرماه 1397 در اولین مجمع سلامت محلات شهرستان خرم‌دره که کلیه نمایندگان ادارات و دستگاه‌های اجرایی شهرستان، مسئولین شبکه بهداشت و دبیران و جانشین‌های 14 کانون سلامت محله راه‌اندازی شده شهرستان حضور داشتند، آموزش‌های لازم در خصوص نحوه تعامل کانون‌ها با ادارات ذیربط، وظایف و حدود اختیارات این کانون‌ها، فواصل تشکیل مجامع سلامت محله و شهرستان، مراحل استقرار کانون‌ها و فازبندی‌های چهارگانه توسط دکتر حسین‌زاده مدیر مولفه‌های اجتماعی موثر بر سلامت معاونت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی زنجان و مهندس کریمی رئیس مرکز بهداشت شهرستان در محل سالن اجتماعات مرکز خدمات جامع سلامت دانش برای حاضرین ارائه شد.
همچنین نمونه فعالیت‌های برخی از کانون‌های سلامت خرم‌دره بیان شد و نهایتا پیشنهادات ابتکاری جهت فعالیت موثر کانون‌ها مورد بررسی قرار گرفت.
نمایندگان ادارات حاضر نیز به بیان دیدگاه‌های خود جهت ارتباط موثر دستگاه‌های اجرایی و کانون‌ها پرداختند.
در شهرستان خرم‌دره 14 کانون سلامت محله (8 کانون شهری و 6 کانون روستایی) راه‌اندازی شده است.
در ادامه در
جلسه توان‌مندسازی دبیران و جانشین‌ کانون‌های سلامت محله شهرستان خرم‌دره، دکتر جلیل کریم‌خانی رئیس شبکه بهداشت و درمان خرم‌دره در خصوص وضعیت بهداشتی و درمانی شهرستان و اهمیت تشکیل کانون‌های سلامت محلات در ارتقاء سواد سلامت عموم مردم و همچنین اجتماعی سازی سلامت توضیحاتی ارائه کرد.
در ادامه دکتر حسین‌زاده از تلاش‌های مسئولین شهرستان خصوصا فرماندار و ریاست شبکه در راه‌اندازی 14 کانون سلامت محله و همچنین اهتمام حاضرین مبنی بر تمایل به فعالیت داوطلبانه به عنوان نمایندگان مردم تقدیر و تشکر نمود.
همچنین در این جلسه نحوه تکمیل فرم‌های مخصوص کانون‌ها، چگونگی ارتباط این کانون‌ها با ادارات، نحوه اطلاع‌رسانی تشکیل مجمع سلامت محله و مهارت‌های ارتباط موثر برای مسئولین کانون‌های محلات آموزش داده شد.

دفعات مشاهده: 61 بار   |   دفعات چاپ: 6 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code