:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::
تسهیلات نوروزی::
پرسش شما-_ پاسخ ما::
سفر ریاست جمهوری::
طرح تحول نظام سلامت::
اطلاع رسانی و آگهی::

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: کمیته پیشگیری از مسمومیت ناشی از گاز منوکسید کربن در خدابنده برگزار گردید
:: بازدید کارشناسان مرکزبهداشت خدابنده از دبیرستان نمونه دولتی پسرانه خلیج فارس قیدار
:: دومین جلسه کمیته ساماندهی فضای فیزیکی پردیس مرکزی دانشگاه
:: برگزاری کارگاههای آموزشی بهداشت و ایمنی مواد غذایی و سامانه 190 برای گروههای هدف کاردانان ،کارشناسان بهداشت محیط ،کارشناسان مبارزه با بیمار
:: کارگاه آموزشیHIV/ ایدز و خود مراقبتی در آسیب های اجتماعی ویژه مشاوران مدارس و نمایندگان ادارات شهرستان خدابنده برگزار شد
پیوند های مرتبط

پایگاه خبری- اطلاع رسانی وب دا

وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی

خبرگزاری های جمهوری اسلامی ایران

روزنامه ها و نشریات محلی

,سایت و وبلاگ های روابط عمومی

بانک صادرات

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی در زنجان

انجمن خیریه حمایت از بیمارانمبتلابه سرطان استان زنجان

جمعیت حمایت از بیماران ام اس استان زنجان

انجمن خیریه حمایت از سلامت روان استان زنجان

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: جهادگران سلامت دانشگاه علوم پزشکی زنجان در شهرستان طارم ماندگار شدند ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۷ |
جهادگران سلامت دانشگاه علوم پزشکی زنجان در شهرستان طارم ماندگار شدند
مسئول هماهنگی و اعزام گروه جهادگران سلامت دانشگاه علوم پزشکی زنجان اعلام کرد: با توجه به حجم بسیار بالای مراجعات مردمی جهت دریافت خدمات، اکیپ جهادگران سلامت در طول هفته جاری در شهرستان طارم به ارائه خدمات خواهند پرداخت.
 پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، صبح پنج‌شنبه پانزدهم آذرماه 1397 دکتر مصطفی محمدی مسئول هماهنگی و اعزام گروه جهادگران سلامت و مسئول کلینیک‌های ویژه دانشگاه علوم پزشکی زنجان اظهار داشت: با توجه به حجم بسیار بالای مراجعات مردمی جهت دریافت خدمت در بعضی رشته‌ها و تخصص‌ها از قبیل دندانپزشکی، رادیولوژی و سونوگرافی و چشم پزشکی، ارائه خدمات اکیپ جهادگران سلامت در طول هفته جاری در شهرستان طارم ادامه خواهد داشت.
وی افزود: علی‌رغم حضور پررنگ پزشکان و دندانپزشکان و سایر رشته‌های مرتبط با توجه به نیاز مردمی و مراجعات بسیار بالا امکان ارائه خدمت به آنها در یک روز امکان‌پذیر نبود، لذا از کلیه مراجعه کنندگان در محل ثبت نام شد تا براساس نوع بیماری و نیاز به آنها خدمت لازم ارائه شود و در این خصوص هماهنگی‌های لازم صورت گرفت تا در طول هفته جاری همکاران پزشک و دندانپزشک در این شهرستان حضور پیدا کنند و افراد ثبت نام کننده را تحت معاینه و ویزیت و درمان قرار دهند و در این خصوص روز شنبه یا یکشنبه برنامه حضور اساتید اطلاع‌رسانی خواهد شد .
دفعات مشاهده: 74 بار   |   دفعات چاپ: 2 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code