برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان

:: دیدار مسئولین با پرستاران
:: جراحی آرتروسکوپی شانه
آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: نظام سلامت در رسانه‌های گروهی (۳۰ بهمن‌ماه ۱۳۹۷)
:: کنفرانس بین‌المللی بهداشت محیط با حضور ۱۰ استاد برجسته بین‌المللی برگزار می‌شود
:: نجات بیمار با علائم سکته مغزی در بیمارستان بوعلی سینا خرمدره ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۱۹ |

تزریق داروی آلتپلاز در بیمارستان بوعلی سینا خرم دره منجر به نجات جان بیمار سکته مغزی شد.

برای اولین بار در سطح شهرستانهای استان با فعال شدن کد 724 ، بیماری که دچار علائم CVA شده بود، تحت درمان قرار گرفت
در تاریخ 15 آذر ماه  آقای 75 ساله  با بی حالی شدید ,فلج اندام های یک طرف  بدن و ازبین رفتن قدرت تکلم به بیمارستان بوعلی سینا خرم دره مراجعه کرده بود،
 با تشخیص علائم سکته مغزی توسط خانم دکتر حفاری متخصص مغز و اعصاب این مرکز, تصمیم به تزریق آلتپلاز(از بین برنده لخته خون) گرفته شد که خوشبختانه تزریق با موفقیت و بدون عوارض جانبی به نتیجه رسید و در حال حاضرعلائم بیمار به طور کامل بر طرف شده است.

برنامه 724 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی جهت درمان سکته حاد مغزی قبلاً فقط در مرکز استان و بیمارستان ولیعصر(عج) انجام  می گرفت و هم اکنون در بیمارستان بوعلی سینا خرم دره قابل انجام است.

تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان