دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ یکی از عوامل اصلی رعایت حقوق شهروندی، هماهنگی درون سازمانی مدیران و کارکنان دانشگاه می‌باشد

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۲۴ |

رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛
 رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در جلسه ستاد صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی اظهار کرد: یکی از عوامل اصلی رعایت حقوق شهروندی هماهنگی درون سازمانی مدیران و کارکنان دانشگاه می‌باشد.

پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، صبح چهارشنبه بیست و یکم آذرماه ۱۳۹۷ دکتر پرویز قزلباش رییس دانشگاه علوم پزشکی زنجان در این جلسه که در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد، با تبیین وظایف دانشگاه و پیچیدگی وظایف سازمانی آن در راستای استیفای حقوق شهروندان، به داشتن اعتقاد عملی و قلبی مدیران به عنوان رهبران سازمانی بر حقوق شهروندی تأکید نمود.
وی ضمن تاکید بر طراحی مکانیزم علمی جهت شناسایی شهروندان سلامت محور، بر اصلاح ساختار سازمانی و تشکیلاتی و فرآیندهای انجام خدمات واحدهای صفی همانند واحدهای پذیرش مراکز درمانی، اورژانس‌ها، نگهبانی مراکز، ... نیز تأکید نمود .
حاج آقا محرم‌علی شیرمحمدی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی زنجان نیز بر عملیاتی نمودن منشور حقوق شهروندی ابلاغی ریاست جمهوری اشاره نمود.
حاج آقا شیرمحمدی ضمن اشاره به اقدامات بسیار گسترده نهاد به بحث دوره آموزشی سلامت معنوی اساتید و موفقیت‌های دانشگاه در این حوزه و همچنین سایر برنامه‌های آموزشی و فرهنگی و تبلیغی مرتبط اشاره نمود.
در این جلسه رضا شامی دبیر کمیته حقوق شهروندی گزارش اجمالی از اقدامات انجام شده در سال گذشته و برنامه‌های آتی ستاد ارائه نمود.
جلسه با جمع‌بندی نظرات سایر اعضاء و تدوین مصوبات به پایان رسید.

دفعات مشاهده: 257 بار   |   دفعات چاپ: 14 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2961 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • میهمانان در حال بازدید: 72 کاربر