:: ::
معرفی روابط عمومی دانشگاه ::
شبکه اطلاع رسانی -اطلاع یابی::
آرشیو اخبار وب دا::
شورای منطقه 1روابط عمومی::
اطلاعیه::
اطلاع رسانی::
فرهنگ سلامت::
آلبوم تصاویر::
سلامت و رسانه::
هفته سلامت::
خیریه های حوزه سلامت::
عملکرد واحد های دانشگاه::
پزشک خانواده ::

موسسه خیریه امدادگران عاشورا زنجان

کتابخانه مجازی پزشکی

اخبار وزارت بهداشت
:: طی جلسه‌ای اجرای برنامه‌های استقرار نظام ارجاع بررسی شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۹/۲۵ |

طی جلسه‌ای
اجرای برنامه‌های استقرار نظام ارجاع بررسی شد

با حضور مسئول نظام ارجاع منطقه، مدیران و کارشناسان کلان منطقه شش آمایشی کشور، معاون درمان و بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان و مدیر کل بیمه سلامت استان، جلسه اجرای برنامه‌های نظام ارجاع تشکیل شد.
پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی وب‌دا – زنجان، صبح یکشنبه بیست و پنجم آذرماه 97 دکتر علیرضا زراعتچی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان در این جلسه که در سالن اجلاس دانشگاه تشکیل شد، با اشاره به اینکه زنجان از استان‌های پیشرو در اجرای نسخه آزمایشی برنامه بوده و پیشرفت‌های محسوس و ساماندهی‌های مهمی انجام داده است تأکید نمود که اشکالات جزئی موجود در مسیر اجرای برنامه در اسرع وقت برطرف شود.
وی بر آموزش و توجیه پزشکان متخصص و عمومی در هر دو سطح ارجاع تأکید نمود و اذعان داشت: جهت اجرای بهینه برنامه، همکاری و همیاری پزشکان متخصص و سازمان‌های بیمه‌گر با دانشگاه امری بسیار ضروری است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زنجان در این جلسه با تاکید بر تجهیز کلینیک‌های ویژه، بر راه‌اندازی سیستم سخت‌افزاری و برنامه نرم‌افزاری نظام ارجاع الکترونیکی به صورت کامل تاکید نمود.
در این جلسه ضمن ترسیم نقشه مسیر ارجاع، تصمیم براین شد استقرار نظام ارجاع که از مهم‌ترین برنامه‌های راهبردی برای نظام سلامت کشور به شمار می‌آید که نتیجه آن، افزایش کیفیت سلامت و بهبود دریافت درمان و صرفه‌جویی در زمان دریافت درمان مناسب است، اجرا شود.
اجرای مناسب این برنامه می‌تواند از هزینه‌های واردشده به بیمار و هم‌چنین دولت بکاهد و مانع اتلاف امکانات کلینیکی و پاراکلینیکی به دلیل کاهش درمان‌های تکراری گردد.

دفعات مشاهده: 114 بار   |   دفعات چاپ: 8 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code