Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
صفحه اصلی::
معرفی::
اولویتهای تحقیقاتی::
فرایندها::
فرم ها ::
آیین نامه،دستورالعمل و شیوه نامه ها::
ثبت نام کارگاه ::
کارگاههای آموزشی برگزار شده::
تفاهم نامه ها::
شورای پژوهشی::
پژوهشگر برتر::
پژوهشگر بند "ک"::
کنگره ها و کنفرانس ها::
ارزشیابی تحقیقات::
اخبار و رویدادها::
دریافت راهنما::

:: زیست بوم کسب و کارهای دانش بنیان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۲ |
مرکز شرکت ها و موسسات دانش بنیان با هدف تسهیل "زیست بوم کسب و کارهای دانش بنیان"، برنامه هایی در زمینه تسهیلات سربازی اعضای فعال در شرکت های دانش بنیان و فناور را در قالب دو طرح زیر اجرا می نماید:
1. انجام پروژه جایگزین خدمت در صنایع دفاعی و کشوری: نخبگان فناور در صورت احراز شرایط و کسب امتیازهای لازم می توانند بعنوان انجام خدمت نظام وظیفه، از طریق معرفی به مرکز نخبگان نیروهای مسلح پروژه ای را برای یکی از صنایع دفاعی و کشوری انجام دهند.
2. امریه در شرکت دانش بنیان: نخبگان فناور در صورت احراز شرایط و کسب امتیازهای لازم می توانند بعنوان انجام خدمت نظام وظیفه، بعنوان مامور (امریه) در طول مدت خدمت، در یکی از شرکت های دانش بنیان فعالیت نمایند.

کسب اطلاعات بیشتر
دسترسی به سامانه سینا
بخشنامه
شرایط شرکت