Zanjan University of Medical Sciences پست الكترونيك · درباره دانشگاه · اخبار دانشگاه · نقشه پايگاه · كتابخانه · English
شناسه کاربری رمز عبور ثبت نام در پایگاه | فراموشی رمز
برگشت به دانشگاه علوم پزشکی زنجان
:: ::
صفحه اصلی::
مدیریت ::
مرکز بهداشت شهرستان::
واحد های اداری و پشتیبانی::
مطالب آموزشی::
اخبار سلامت شهرستان سلطانیه::
ورود به اتوماسیون اداری::
مراکز خدمات جامع سلامت::
محاسبه شاخص توده بدنی BMI::
مراسم افتتاح مرکز جامع سلامت آرین شفا مهر سلطانیه::
اطلاعات تماس::
منشور حقوق شهروندی::
گرامیداشت روز بهورز 1395::
درباره شهرستان::
عملکرد ::
میز خدمت و طرح تکریم ارباب رجوع

محتوای اطلاعات ارائه شده توسط سایت را چگونه ارزیابی می کنید؟

آدرس :

سلطانیه - شهرک کوثر
تلفن :
 13-14-15- 35824512  024
فکس :

عملکرد شهرستان در یک نگاه

:: با حضور دکتر محمدرضا صائینی معاون بهداشت دانشگاه و رییس مرکز بهداشت استان جلسه‌‌ی شورای کارشناسی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان ب ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۹ |
صبح یکشنبه دوم دی‌ماه 1397 در این جلسه دکتر محمدرضا صائینی معاون بهداشت دانشگاه و رییس مرکز بهداشت استان با حضور رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان سلطانیه، معاونین فنی و اجرایی معاونت و کارشناسان مسئول مرکز بهداشت استان و شهرستان سلطانیه در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت استان، در خصوص ارتقاء سطح خدمات ارائه شده در مراکز، خانه‌های بهداشت و پایگاه‌ها مطالبی بیان کرد.

در ادامه جلسه کارشناسان مسئول ستاد مرکز بهداشت استان به بیان گزارش بازدید خود از شهرستان سلطانیه و کارشناسان مسئول شهرستان نیز در این زمینه به بیان مطالبی پرداختند.

دفعات مشاهده: 249 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ

شبکه بهداشت و درمان شهرستان سلطانیه
Persian site map - English site map - Created in 0.28 seconds with 54 queries by YEKTAWEB 3898