دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان زنجان

Zanjan University of Medical Sciences

حضور دکتر قزلباش رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛ دربرنامه دیدارمردمی دولتمردان و کارگزاران در مصلای خاتم الانبیاء زنجان

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۲۳ |
حضور دکتر قزلباش رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان؛
دربرنامه دیدارمردمی دولتمردان و کارگزاران در مصلای خاتم الانبیاء زنجان
به گزارش وب دا –زنجان؛ درراستای برنامه های ارتباطات مستقیم و مردمی دولتمردان و کارگزاران به مناسبت چهلمین سالگردپیروزی انقلاب اسلامی دکترپرویزقزلباش رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی استان زنجان با همراهی معاونین و مدیران دانشگاه درنمازجمعه زنجان درواحد اتوبوس خدمت حضور یافتند و به درخواست های مردمی پاسخ دادند.
  دراین برنامه که صفری مدیر کل بازرسی و رسیدگی به شکایات استانداری زنجان نیزحضور داشت اتوبوس مرکز جامع خدمات سلامت دانشگاه و ایستگاه سلامت مرکز فوریتهای پزشکی به نماز گزارن خدمات رایگان بهداشتی و در مانی ارائه نمودند  .

دفعات مشاهده: 465 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

• کل کاربران ثبت شده: 2881 کاربر
  • کاربران حاضر در وبگاه: 0 کاربر
  • میهمانان در حال بازدید: 59 کاربر